Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Την αγάπη δεν θα τη βρεις σε κανένα κουτί τυλιγμένο με δώρα!

Γράφει η Στέλλα Γρηγοροπούλου

Μην ξοδεύεσαι σε άχρηστα αντικείμενα προσπαθώντας να φτιάξεις τη ζωή σου, προσπαθώντας να ξεχάσεις εκείνα που δεν ξεχνιούνται.
Μην ξοδεύεις τα χρήματα σου για να ικανοποιήσεις της μοναξιά σου. Ξέρεις, οι περισσότεροι άνθρωποι αυτό κάνουν για να νομίσουν πως μπορούν να γίνουν ευτυχισμένοι με άψυχα πράγματα.

Όμως αυτό το αντικείμενο παλιώνει και χάνει την αξία της χαράς που σου προσέφερε την πρώτη φορά που το απέκτησες και μετά θέλεις και άλλο και άλλο, πράγμα που δεν συμβαίνει με τους ανθρώπους.

Την χαρά και την ευτυχία θα στη δώσει ένα αγαθό της ζωής που δεν αγοράζεται με χρήματα.

Ο έρωτας, η αγάπη, η φιλία.

Κανένα από αυτά δεν αγοράζεται και δεν εξαγοράζεται παρά μόνο ό,τι βασίζεται στο ψέμα.

Αν είναι εκείνο που θέλεις για να γίνεις ευτυχισμένος, τότε κάτι έχεις κάνει λάθος στη ζωή σου, κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά, κάποιος δεν σε έχει αγγίξει ποτέ ώστε να καταλάβεις τι πραγματικά σημαίνει ευτυχία.

Η πραγματική ευτυχία βρίσκεται σε όλα εκείνα που παίρνεις και δίνεις από τους ανθρώπους γύρω σου, από τον εαυτό σου, από την αγάπη που αντλείς για τη ζωή, από τον έρωτα.

Από μια απλή βόλτα, από μια αγκαλιά, από ένα φιλί, από μια συνομιλία με ένα δικό σου άνθρωπο, από ένα χαμόγελο, από ένα σ’ αγαπώ.

Μην ξοδεύεσαι σε άχρηστα πράγματα και ξεχνάς το αληθινό νόημα της ζωής.

Την αγάπη δεν θα τη βρεις σε κανένα κουτί τυλιγμένο με δώρα.

Πηγή
http://www.loveletters.gr