Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Τέλειο μακιγιάζ που διαρκεί όλη μέρα!

by BARBARA LIOSI

Τέλειο μακιγιάζ πού διατηρείται ώρες. Οι σκιές και το κραγιόν κρατάνε πολύ καλύτερα όταν τις βάλεις πριν σωστά και με ακρίβεια στη βάση. Για ζηλευτές ε μ φ α ν ί σ ε ι ς!

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Οι σκούροι κύκλοι κάτω από τα μάτια φαίνονται άσχημοι, χαλάνε το μακιγιάζ και σε κάνουν να φαίνεσαι κουρα­σμένη. Ειδικά προϊόντα για την περιοχή των ματιών που ανοίγουν το χρώμα, περιέ­χουν συχνά ουσίες που ηρε­μούν και λειαίνουν το δέρμα: Βάζεις μικρή ποσότητα και κτυπάς απαλά. Βάζεις καλυπτική κρέμα κάτω από τα μάτια και κτυπάς απαλά με το μεσαίο δάχτυλο χωρίς να τραβάς το δέρμα.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ…..

Για φρέσκια επιδερμίδα ξανοίγεις τα σκούρα σημεία γύρω από τα ρουθούνια, τις βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο και τις ρυτίδες μεταξύ των φρυδιών με πολύ ανοιχτό μολύβι Κόκκινες κηλίδες και φλεβί­τσες κρύβονται με καλυπτικό μολύβι ή κρέμα καμουφλάζ. Προσοχή αν έχεις σπυράκια, γιατί τότε καλύτερα είναι να προτιμήσεις καλυπτικά μολύβια ή κρέμες, που στεγνώνουν προσεκτικά τα σπυράκια και καταπολεμούν τα βακτήρια

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΡΥΤΙΔΩΝ

Για να επιτύχουν ομοιόμορφη ανοι­χτόχρωμη επι­δερμίδα, οι επαγ­γελματίες χρησιμο­ποιούν άσπρη βάση ή βάση με μπλε απόχρωση πριν ακόμα βάλουν το make up, ενώ για πιο μαυρισμένο, δρο­σερό χρώμα η βάση κάτω από το make up θα είναι σε μπρονζέ.Οι βαθιές ρυτίδες μεταξύ των ρουθουνιών και του στόματος σε κάνουν να φαίνεσαι στρεσαρισμένη.Καλύπτοντας αυτά τα προβληματικά σημεία με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι, η έκφραση του προσώπου σου γίνεται πολύ πιο φιλική και λιγότερο τεταμένη

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΧΕΙΛΗ

‘Όταν το φυσικό χρώμα των χειλιών σου είναι πολύ έντονο, το χρώμα του κραγιόν φαίνεται διαφορετικό απ αυτό που επιθυμείς.Ιδανική σ αυτή την περίπτωση είναι μια βάση make up. Το μακιγιάζ τελειο­ποιείται με την πούδρα: Η πούδρα φιξάρει, χαρίζει ματ επιδερμίδα, καλύπτει κηλίδες και κολακεύει τις γραμμές ταυ προσώπου. Τη βάζεις με χοντρό πινέλο ή βαμβάκι.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΟΥΖ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Το ρουζ έχει μαγικές δυνάμεις με μιας σε κάνει να φαίνεσαι φρέσκια και ξεκούραστη. Βάζεις γυαλιστερές αποχρώσεις στα μάγουλα και δίνεις το σχήμα που θέλεις με ματ τόνους.

Πηγή
https://beauty-secrets.gr