Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

4 Κουρέματα που ταιριάζουν τέλεια σε μελαχρινές!

Από τη tzinav

Το μαύρο χρώμα μαλλιών είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αφού δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στη φροντίδα του και επιπλέον είναι ένα πολύ θηλυκό και σαγηνευτικό χρώμα. Όταν λοιπόν οι μελαχρινές έχουν τα ιδανικά κουρέματα είναι ακαταμάχητες!

Πράγματι, το κούρεμα μπορεί να αναδείξει τα μαλλιά και να κάνει το χρωματικό αποτέλεσμα ακόμα πιο πετυχημένο. Εξάλλου, το σωστό κούρεμα είναι εξίσου σημαντικό με το σωστό χρώμα μαλλιών. Ανακάλυψε λοιπόν 4 κουρέματα που ταιριάζουν τέλεια σε μελαχρινές!

4 Κουρέματα που κάθε μελαχρινή πρέπει να δοκιμάσει!


1. Μαύρα μαλλιά με φράντζα




Ότι πιο hot υπάρχει στα κουρέματα τελευταία είναι η φράντζα! Γιατί λοιπόν να μη την τολμήσεις κι εσύ; Εξάλλου ταιριάζει ιδανικά σε σένα αν είσαι μελαχρινή και επιπλέον σε σώζει αν έχεις μερικά σπυράκια στο μέτωπο που βαρέθηκες να καλύπτεις με το make up! Απόφυγε το κούρεμα αυτό όμως αν το μέτωπο σου είναι μικρό γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνει το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο γεμάτο.

2. Μακριά μαύρα μαλλιά όλα στο ίδιο μήκος



Μπορεί η μόδα να έρχεται και να φεύγει αλλά το μαύρο μακρύ μαλλί παραμένει all time classic! Είναι το απόλυτο γυναικείο κούρεμα και δεν πρόκειται ποτέ να σε απογοητεύσει. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις σε αυτό το κούρεμα είναι η υγεία των μαλλιών σου. Έτσι, ένα μακρύ μαλλί γεμάτο ψαλίδα σίγουρα δε δείχνει ωραίο. Προτίμησε να τα διατηρείς στο μήκος στο οποίο δείχνουν περιποιημένα κι αν θέλεις να είναι φρέσκα προτίμησε να είναι ίσια στο τελείωμα τους, χωρίς φιλάρισμα.

3. Μαλλιά στο ύψος του ώμου



Τα μαλλιά στο ύψος του ώμου είναι το πιο κομψό κούρεμα που μπορείς να κάνεις. Ταιριάζει τέλεια τόσο σε μελαχρινές νεαρές κοπέλες όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες καθώς αντιπροσωπεύει κάτι σοφιστικέ. Είναι το πιο βολικό κούρεμα καθώς αφενός μπορείς να μαζέψεις εύκολα τα μαλλιά επάνω, αφετέρου δε χρειάζεται να σπαταλάς ώρες για να τα λούσεις και να τα στεγνώσεις. Με λίγα λόγια, είναι ένα κούρεμα που σίγουρα δε θα μετανιώσεις!

4. Κοντό καρέ σε μελαχρινές



Μπορεί να σου κάνει εντύπωση αλλά το κοντό καρέ σήμερα είναι ένα πολύ μοντέρνο κούρεμα! Καμία σχέση λοιπόν με τα κλασικά, βαρετά καρέ που είχαμε συνηθίσει. Ένα καρέ μαλλί με φιλάρισμα είναι ένα ανέμελο κούρεμα που θα σου δώσει μποέμ αέρα και φοβερό στιλ. Και σκέψου πόση ώρα θα γλιτώσεις από την καθημερινότητα σου αν απαλλαγείς από τόσο μαλλί!

Αν λοιπόν είσαι μελαχρινή και θέλεις να δεις τα μαλλιά σου στα καλύτερα τους πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τα παραπάνω κουρέματα που θα σου δώσουν στιλ και θα αναδείξουν τα όμορφα μαλλιά σου!

Πηγή
https://www.ediva.gr