Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Καλσόν: Πως να το φορέσετε ανάλογα με το χρώμα και το σχέδιο του


Από Πέπη Α.

Το καλσόν αποτελεί ένα από τα αξεσουάρ που φοριούνται πολύ τόσο το Φθινόπωρο, όσο και τον Χειμώνα.
Συνδυάζεται υπέροχα με φούστες, φορέματα ή σορτς, αλλά και μέσα από παντελόνια αν θέλετε να διατηρήσετε το σώμα σας πιο ζεστό.
Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων έτσι ώστε να βρείτε εύκολα το ιδανικό για την περίσταση που το χρειάζεστε.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τη ζεστασιά, ένα καλσόν με χρώμα ή με ένα ιδιαίτερο σχέδιο μπορεί να κάνει ένα σύνολο άκρως εντυπωσιακό.

Έχει την ιδιότητα να κάνει τα πόδια να δείχνουν λεπτότερα και ψηλότερα ή να τραβήξει την προσοχή από μια ατέλεια του υπόλοιπου σώματος, όπως αναφέρει το beautetinkyriaki.gr

Ωστόσο, όταν το φοράμε θα πρέπει να προσέχουμε να κάνουμε σωστούς συνδυασμούς. Να το ταιριάζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι στυλάτο και όμορφο.

Δείτε λοιπόν ποια είναι τα ΠΡΕΠΕΙ και τα ΜΗ για κάθε είδος καλσόν.

1. Nude καλσόν:

DO: Επιλέξτε την ιδανική nude απόχρωση ανάλογα με το χρώμα του δέρματος σας και φορέστε το τόσο το Φθινόπωρο, όσο και τον Χειμώνα. Προσοχή όμως, το φινίρισμα θα πρέπει να είναι ματ και όχι γυαλιστερό.

DON’T: Μην το φορέσετε με παπούτσια που είναι ανοιχτά στα δάχτυλα, όπως τα peep toe. Αν θελήσετε να φορέσετε nude καλσόν με peep toe παπούτσια, επιλέξτε αυτό που έχει ανοιχτά δάχτυλα.

2. Μαύρο καλσόν:

DO: Ταιριάζει υπέροχα με ψηλοτάκουνες γόβες. Πρόκειται για ένα πολύ κομψό χρώμα που φοριέται πολύ και όλες τις ώρες. Από το πρωί στο γραφείο ή τη βόλτα, μέχρι τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σας, το μαύρο είναι must επιλογή για τις μίνι ή midi φούστες και τα φορέματα σας. Το σκούρο χρώμα του κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο λεπτά.

DON’T: Μην παραλείψετε να έχετε τουλάχιστον ένα μαύρο καλσόν στο συρτάρι σας. Είναι ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

3. Χρωματιστό καλσόν:

DO: Ο απόλυτος συνδυασμός είναι με ένα σύνολο γεμάτο χρώμα, τόσο στα ρούχα, όσο και στα παπούτσια. Δημιουργήστε λοιπόν ένα υπέροχο mix and match outfit με αποχρώσεις που ταιριάζουν μεταξύ τους. Φορώντας ένα χρωματιστό καλσόν με ίδιο χρώμα παπουτσιών θα κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο ψηλά και λεπτά.

DON’T: Μην επιλέγετε χρώματα που δεν κολακεύουν τα πόδια σας.

4. Κόκκινο καλσόν:

DO: Φορέστε το με τακούνια ανοιχτά στα δάχτυλα, τύπου peep toe και δημιουργήστε εντυπωσιακά σύνολα. Ή δώστε μια πιο παιχνιδιάρικη νότα σε ένα καθωσπρέπει outfit.

DON’T: Μην το φορέσετε με μαύρες γόβες, διότι είναι από μόνο του πολύ ιδιαίτερο και εντυπωσιακό. Καλύτερα να σκεφτείτε έναν πιο ενδιαφέρον συνδυασμό χρωμάτων.

5. Καλσόν με σχέδια:

DO:
Η επιλογή των σχεδίων μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση σας. Φορέστε το με ένα total black outfit στη δουλειά και όχι μόνο. Ή δοκιμάστε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά mix and match σύνολα με χρώματα και prints, συνδυασμένα με glamorous παπούτσια και μίνι φούστα.

DON’T: Μην το φορέσετε με βαρετό και συντηρητικό τρόπο. Ο σκοπός του είναι να σας κάνει να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος!

6. Διχτυωτό καλσόν:

DO:
Το καλσόν δίχτυ είναι από μόνο του πολύ ιδιαίτερο και μπορεί να κάνει ένα σύνολο εντυπωσιακό. Επομένως, θέλει μεγάλη προσοχή στο πως να το συνδυάσετε. Ένα παιχνιδιάρικο girly outfit με μπαρέτες ή γόβες με μεσαίο ύψος τακουνιού είναι υπέροχος συνδυασμός.

DON’T: Μην το φοράτε με κοντά εφαρμοστά φορέματα και πανύψηλες γόβες. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ «φθηνό».


Πηγή
https://www.beautetinkyriaki.gr