Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι δουλειά πρέπει να κάνεις

Η επιλογή της σωστής καριέρας μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες (και πιο δύσκολες) αποφάσεις που παίρνεις στη ζωή σου.
Είτε αισθάνεσαι ολοκληρωμένη επαγγελματικά από τις επιλογές σου είτε επιθυμείς να κάνεις μια αλλαγή σταδιοδρομίας, ίσως θελήσεις να ρίξεις μια ματιά στο ζώδιο σου για βοήθεια. Η αστρολογία μπορεί να ρίξει φως στις ισχυρότερες δεξιότητές σου, στο τι θα πρέπει να αναζητάς σε μια σταδιοδρομία και γιατί εστιάζεσαι σε συγκεκριμένα ενδιαφέροντα. Δεδομένου ότι κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, δυνατά σημεία και αδυναμίες προσωπικότητας, είναι σημαντικό να το λάβεις αυτό υπόψη κατά την εξέταση της επόμενης κίνησης σου. Δες παρακάτω τις ιδανικές επιλογές καρριέρας με βάση το ζώδιο σου, σύμφωνα με τη Lindsay Paige Stein του Popsugar.

Κριός

Eίσαι δημιουργική, δυναμική, ανεξάρτητη και στυλάτη. Μια σταδιοδρομία στο μάρκετινγκ ή στις δημόσιες σχέσεις απαιτεί από σένα να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου σε ένα περιβάλλον γρήγορων αποφάσεων, το οποίο συνδυάζει την προσωπικότητα του Κριού. Πολλοί Κριοί ακολουθούν επίσης την επιχειρηματική διαδρομή καθώς λατρεύουν την ιδέα να είναι το αφεντικό του εαυτού τους.

Ταύρος

Οι ταύροι έχουν μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που τους καθιστούν σπουδαίους υποψήφιους για εργασία, όπως η αξιοπιστία και η επινοητικότητα. Πάντα εκτιμούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και είναι λάτρεις του στυλ. Μια πορεία σταδιοδρομίας στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού ή της βιομηχανίας της ομορφιάς, είναι ιδανική για την Ταυρίνα που δίνει πάντα σημασία στις λεπτομέρειες.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Η εκπαίδευση και η διδασκαλία είναι μια ιδανική καριέρα ώστε να μπορούν να μιλάνε όλη την ημέρα, να μεταδίδουν τις γνώσεις τους, να εκφράζουν τις σκέψεις τους και να συμμετέχουν στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο των τάξεων. Είτε είσαι δασκάλα, εκπαιδεύτρια γυμναστικής, προπονήτρια ακόμα και life coach, συνήθως δεν θέλεις να είσαι κολλημένη πίσω από ένα γραφείο όλη την ημέρα.

Καρκίνος

Το ζώδιο του Καρκίνου έχει από τη φύση του μια καλλιέργεια, καθιστώντας το πρόθυμο να βοηθήσει τους άλλους στην καριέρα τους. Γίνεται σπουδαία γιατρός ή νοσηλεύτρια, ειδικά όταν εργάζεται με παιδιά ή ζώα. Άλλες επιλογές σταδιοδρομίας που ταιριάζουν καλά με το ζώδιο του Καρκίνου, είναι η κοινωνική εργασία, οι ανθρώπινοι πόροι ή η ψυχιατρική.

Λέων

Ο Λέων ασκεί μια γοητεία και αυτό καθιστά εύκολο να δουλέψει σε οποιοδήποτε πεδίο. Αγαπά να βρίσκεται στο επίκεντρο και να έχει όλα τα μάτια στραμμένα πάνω του, οπότε η ενασχόληση με τη βιομηχανία ψυχαγωγίας θα ήταν μια καλή κίνηση. Το χαρακτηριστικό του να είναι επικεντρωμένος στο στόχο του, τον βοηθάει να γίνει ηθοποιός, παρουσιαστής talk show ενώ μπορεί να κάνει και μεγάλη καριέρα στις πωλήσεις.

Παρθένος

Με εξαιρετική απόδοση και μάτι για λεπτομέρειες, η Παρθένος μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε καμπάνια ή έκθεση. Παρακολουθεί τα πάντα, είναι καλά οργανωμένη και προτιμάει μια σταδιοδρομία που της επιτρέπει αυτονομία. Η Παρθένος θα μπορούσε να γίνει σπουδαία λογίστρια, μηχανικός υπολογιστών ή αναλύτρια.

Ζυγός

Δεδομένου ότι δημιουργεί αρμονία όπου κι αν πάει, ο Ζυγός είναι πολύ δημοφιλής στο χώρο εργασίας του. Αγωνίζεται για αυτό που εκπροσωπεί και πάντα έχει ανοιχτό μυαλό. Μια καριέρα ως δικηγόρος, διαμεσολαβητής, διαιτητής ή σύμβουλος καθοδήγησης, θα ταιριάζει καλά στα χαρακτηριστικά και τις δεξιότητες του Ζυγού.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα φιλόδοξο, ευφυές και δυναμικό ζώδιο που ασχολείται ολοκληρωτικά με ότι κάνει. Αφοσιώνεται στην εργασία του ειδικά όταν εξυπηρετεί άλλους. Οι σταδιοδρομίες που θα ήταν κατάλληλες για έναν Σκορπιό είναι χημικός, επειδή είναι εξαιρετικά περίεργος ή ντετέκτιβ επειδή του αρέσει να αποκαλύπτει μυστικά.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα περιπετειώδες και αισιόδοξο ζώδιο για όσους αρέσει να βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους. Γίνονται μεγάλοι ηγέτες και παίκτες της ομάδας, εμπνέοντας συνεχώς τους άλλους να κάνουν μεγάλα όνειρα. Ένας Τοξότης θα πετύχει σε μια σταδιοδρομία ως μεταφραστής, ταξιδιωτικός πράκτορας, πωλητής ή προπονητής.

Αιγόκερως
Συνεπής και υπομονετικός, ο Αιγόκερως πετυχαίνει σε καριέρες, όπου μπορεί να αποδείξει πόσο αφοσιωμένος είναι. Είναι φιλόδοξος, αλλά χρειάζεται επίσης τη σταθερότητα ενός σταθερού ελέγχου. Οι κατάλληλες σταδιοδρομίες για έναν Αιγόκερω περιλαμβάνουν εργασίες ως real estate, επιστήμονες, τεχνικοί ή προγραμματιστές υπολογιστών.

Υδροχόος

Γοητευμένος από συναρπαστικά νέα καθήκοντα, ο Υδροχόος είναι ο πλέον κατάλληλος για ασυνήθιστες καριέρες που του επιτρέπουν να απολαύσει τη βαθιά σκέψη και την αίσθηση του ιδεαλισμού. Γίνονται μεγάλοι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι ή ακτιβιστές, για το πόσο καλά μπορούν να αποδείξουν τις απόψεις τους και να εκφραστούν. Είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στην ανάπτυξη κάθε brand όπου θέλουν πραγματικά να επενδύσουν με χρόνο και ενέργεια.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι πολύ δημιουργικοί και καινοτόμοι άνθρωποι που ευδοκιμούν σε περιβάλλοντα χωρίς διάρθρωση. Είναι ένα από τα πιο εμπνευσμένα ζώδια, έτσι μια τέλεια πορεία σταδιοδρομίας για αυτούς μπορεί να είναι animator, φωτογράφος ή σκηνοθέτης ταινιών.

Πηγή
https://www.womenonly.gr