Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Οι Αριστερόχειρες Στη Ζωή Μας

Αν ζούσες τον 20ο αιώνα στην Ιαπωνία, τότε η αριστεροχειρία θα ήταν ικανός παράγοντας διαζυγίου! Σήμερα, αυτό έχει αλλάξει αλλά συνεχίζουμε να ζούμε σε έναν κόσμο φτιαγμένο για δεξιόχειρες!
Έρευνες έχουν δείξει όμως, πως οι αριστερόχειρες υπερτερούν στον τομέα της αγάπης και αυτοί είναι οι 7 λόγοι που το αποδεικνύουν.

#Κάνουν καλύτερο σεξ


Σύμφωνα με μία έρευνα, 86% αριστερόχειρων απάντησε πως είναι πλήρως ικανοποιημένοι από την ερωτική τους ζωή σε αντίθεση με 15% δεξιόχειρων που απάντησαν το ίδιο. Οι λόγοι δεν είναι γνωστοί, αλλά σύμφωνα με άλλες έρευνες που έχουν γίνει, οι αριστερόχειρες φαίνεται να έχουν πολύ καλύτερο ρυθμό!

#Είναι αρχηγοί

4 από τους 7 τελευταίους πρόεδρους της Αμερικής είναι αριστερόχειρες. Επίσης, 4 από τους 5 σχεδιαστές Mac είναι αριστερόχειρες, ενώ και το μεγαλύτερο sex symbol, η Μέριλιν Μονρόε, ήταν αριστερόχειρας.

#Είναι διάννοιες


Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι αριστερόχειρες αναγκάζονται να χρησιμοποιούν και τις 2 μεριές του εγκεφάλου τους πολύ πιο συχνά, κάτι που τους κάνει πιο έξυπνους.

#Είναι σπάνιοι

Μόνο 10% του πληθυσμού είναι αριστερόχειρες, έτσι το να βρεις έναν δεν είναι και η πιο εύκολη περίπτωση, αλλά αν τον βρεις είναι σίγουρα ξεχωριστός. Επίσης οι αριστερόχειρες άνδρες είναι διπλάσιοι από τις γυναίκες, οπότε ψάξε, εντόπισε και όρμα!

#Είναι πιο πλούσιοι


Δεν είναι κανόνας, αλλά είναι μία σχετικά μεγάλη πιθανότητα! Το να βρεις πλούσιο αριστερόχειρα είναι πιο εύκολο από το να βρεις πλούσιο δεξιόχειρα. Οι αριστερόχειρες είναι 26% πιο πλούσιοι από τους αιώνια αντιπάλους τους, τους δεξιόχειρες.

#Είναι δραστήριοι


Θα μπορούσε να πει κανείς πως οι αριστερόχειρες δεν έχουν αυτό το ένα πράγμα που εκνευρίζει απίστευτα τις γυναίκες (και το έχουν οι δεξιόχειρες). Δεν ασχολούνται μόνο με ένα πράγμα, αδυνατώντας για παράδειγμα να δούνε τηλεόραση και να ακούσουν ταυτόχρονα τη σύντροφό τους. Μπορούν να ασχολούνται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μπορούν να ακούνε μουσική, να κοιτάνε ένα βίντεο, να συνομιλούν στο Skype και ταυτόχρονα να ακούνε όλα όσα έχει να τους πει η αγαπημένη τους.

#Είναι δημιουργικοί

Οι αριστερόχειρες βασίζονται περισσότερο στο αριστερό κομμάτι του εγκεφάλου τους που έχει να κάνει περισσότερο με τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την καλλιτεχνία! Είναι καλύτεροι στις τέχνες, στη μουσική αλλά και στις γλώσσες (ακόμα και σε αυτήν του σώματος!)

Πηγή
https://www.forwoman.gr