Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Καλεσμένη σε γάμο; 4 don’ts που πρέπει να αποφύγετε!

Το τι θα φορέσετε ως καλεσμένη σε γάμο πάντα θα σας προβληματίζει, διότι είναι μία επίσημη εκδήλωση στην οποία, από τη μία θέλετε να είστε εκθαμβωτική αλλά από την άλλη πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές, να μην το παρακάνετε και επισκιάσετε τη νύφη.

Σίγουρα οι γάμοι αυτές τις μέρες έχουν λιγότερους κανόνες από παλιά, καθώς τα ζευγάρια είναι περισσότερο προοδευτικά και τα γαμήλια concepts είναι συχνά πιο χαλαρά και ανέμελα.



Ωστόσο, ενώ έχετε περισσότερη ελευθερία από ό,τι μπορεί να είχατε πριν από περίπου 10 χρόνια, υπάρχουν πάντα κάποια πράγματα που πρέπει να θυμάστε, όταν θα πάτε καλεσμένη σε έναν γάμο, για να σεβαστείτε την τελετή και το μελλόνυμφο ζευγάρι που σας κάλεσε. 

Παρακάτω θα βρείτε τα don’ts του επίσημου dress code, ώστε να μην πάει τίποτα λάθος με την εμφάνισή σας.



1. Αποφύγετε τον κοντό ποδόγυρο
Εκτός από τον σεβασμό απέναντι στη νύφη, ένα μακρύ ρούχο μπορεί να είναι πολύ θηλυκό και φυσικά σέξι. Ιδίως ένας ακανόνιστος ποδόγυρος, που θα επιτρέψει να φανεί μια ιδέα από το δέρμα την ώρα που θα περπατάτε. Περάστε στην κομψή πλευρά και go long!



2. Μη βάλετε λευκό outfit
Είτε πρόκειται να παρευρεθείτε σε έναν πολιτικό γάμο, είτε σε μία θρησκευτική τελετή, ο βασικός στόχος είναι ένας. Να μην σας μπερδέψουν με τη νύφη -οπότε αποφύγετε οπωσδήποτε τη λευκή δαντέλα. Μπορεί η μόδα να έχει προοδεύσει όμως κάποιες αξίες παραμένουν αναλλοίωτες. Ίσως η δικιά σας νύφη να προτιμήσει απαλές αποχρώσεις και κρεμ τόνους στο νυφικό της, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φορέσετε εσείς άσπρο σύνολο. Σας επιτρέπουμε να επιλέξετε κάποιο μοτίβο με βάση το λευκό όπως το floral ή το πουά ή να συμπληρώσετε το outfit σας με λευκές πινελιές και αξεσουάρ, τα οποία όμως δε θα επισκιάσουν τη νύφη.



3. Ξεχάστε τα σκισμένα ρούχα
Προφανώς τα σκισμένα παντελόνια και οι μπλούζες με τις μεγάλες πρόχειρες και ακανόνιστες τρύπες δεν έχουν θέση σε ένα γάμο. Εάν όμως θέλετε να δείξετε λίγο δέρμα, τότε μπορείτε άφοβα να επιλέξετε κάποια επίσημα ρούχα με ένα σχετικά μικρό και κομψό κόψιμο στους ώμους, στη μέση ή στην κοιλιά.



4. Φυσικά και όχι jeans!
Όσο σκούρο και αν είναι το χρώμα του, δεν αρμόζει σε μία τέτοια περίσταση. Άλλωστε, γιατί να φορέσετε jean σε μία τόσο ιδιαίτερη ημέρα ενώ μπορείτε να το φορέσετε οπουδήποτε αλλού; Εάν αγαπάτε το χρώμα τους, τότε εναλλακτικά δοκιμάστε κάτι σε navy blue, όπως μία ολόσωμη φόρμα ή ένα φόρεμα.



Πηγή
http://omorfamystika.gr