Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Έχεις μικρή βάση νυχιών; Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις στο μανικιούρ

Ήρθε η ώρα να αγαπήσεις τα νύχια σου και να τα αναδείξεις όπως πρέπει

Δεν έχουν όλες οι γυναίκες μεγάλη επιφάνεια νυχιών αλλά και ούτε ένα μακρύ μήκος.
Αυτό φυσικά δεν είναι κακό, κι αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία και δεν είσαι χαρούμενη για αυτό, τότε μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις άποψη.

Τι σημαίνει να έχεις μικρή βάση νυχιών:
Η μικρή βάση νυχιών είναι σίγουρα είναι χαρακτηριστικό που εξαρτάται από το DNA σου, ωστόσο συνήθειες όπως το να τρως τα νύχια σου ή το να είναι αυτά πολύ λεπτά και να σπάνε εύκολα επηρεάζουν το αποτέλεσμα.

Τα tips που μπορείς να ακολουθήσεις είναι τα εξής:

Αν τα νύχια σου είναι αρκετά δυνατά και μπορείς να υποστηρίξεις ένα πιο μακρύ μήκος, τότε αυτό θα ήταν ιδανικό γιατί θα έδινες την ψευδαίσθηση πιο μακριών νυχιών αλλά και δαχτύλων.

Αν δεν μπορείς να τα μακρύνεις και η επιφάνειά τους παραμένει μικρή, τότε οι σωστές αποχρώσεις που πρέπει να επιλέγεις είναι σίγουρα οι σκούρες και οι πιο καλλυπτικές που ξεγελούν αλλά και τραβούν την προσοχή.

Επικεντρώσου στο να διατηρείς τα νύχια σου πολύ περιποιημένα, γιατί πετσάκια και σκληρύνσεις μειώνουν ακόμα περισσότερο την επιφάνειά τους.

Μην ξεχνάς ότι με ειδικές θεραπείες ή ακόμα και με τα νέα βερνίκια – θεραπείες με χρώμα μπορείς να πετύχεις ένα πιο μακρύ μήκος.

Πηγή
https://www.womenonly.gr