Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Denim φούστα: 3 τρόποι για να φορέσεις τη (και πολλοί άλλοι να εμπνευστείς)

Από τη Μαρία Μεϊντάνη

Προσωπικά, όταν σκέφτομαι τις τζιν φούστες, με θυμάμαι να τις φοράω μέχρι το γυμνάσιο. Μετά για κάποιο λόγο τις άφησα στην άκρη και στράφηκα στο γνωστό και αγαπημένο τζιν παντελόνι. Επειδή όμως η μόδα κάνει κύκλους, η τζιν φούστα ξεφεύγει από τα 90s και επιστρέφει δυναμικά τώρα.
Να πώς θα τη φορέσουμε:



Blue... skirt, white shirt, που θα λεγε και η Lana (περίπου δηλαδή). Ένα λευκό πουκάμισο δείχνει τέλειο όταν το συνδυάζεις με την κλασική μπλε φούστα. Φόρεσέ το και από μέσα (είναι cool, το 'χουμε ξαναπεί) και θα δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στα δύο αυτά κλασικά κομμάτια.



Kι αν είναι ροκ, μην τη φοβάσαι. Μια τζιν φούστα με ξέφτια, είναι που είναι αναρτεπτική από μόνη της, δείχνει ακόμα πιο badass αν τη φορέσεις με το δερμάτινο jacket σου. Γιατί είμαστε άγρια θηλυκά άμα θέλουμε, αμέ.



Η μίντι τζιν φούστα είναι τόσο old school αλλά, ταυτόχρονα, μπορείς να την κάνεις να μοιάζεις πολύ μοντέρνα και cool. Φόρεσέ τη με ένα blazer και θα έχεις το τέλειο σύνολο τόσο για τη σχολή ή το γραφείο όσο και για early drinks με φίλους!

Πηγή
http://y-olo.gr