Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Είναι και αυτοί οι άνθρωποι...

Από τη Μαρίνα Αβραάμ

Είναι και αυτοί οι άνθρωποι που κάποιες φορές δεν θέλεις να τους βλέπεις μπροστά σου, θες να τους βρίσεις και να ξεσπάσεις πάνω τους, αλλά σου αποδεικνύουν πως είναι κοντά σου, πάντα εκεί για σένα στις όμορφες αλλά περισσότερο στις δύσκολες στιγμές.


Είναι αυτοί οι άνθρωποι που πολλές φορές θα τους συμπεριφερθείς άσχημα, θα τους μιλήσεις άσχημα, θα τους κλείσεις την πόρτα στο πρόσωπο. Δεν θα αντέχεις κάθε αρνητικό τους που αρχικά το είχες αγαπήσει αλλά παρόλη την αντίδραση σου, θα σου αποδεικνύουν ότι αντέχουν και είναι εκεί.

Εκεί για σένα.

Όταν κλαις να σου σκουπίζουν τα δάκρυα, όταν θες κάτι να κινούν γη και ουρανό για να στο φέρουν. Ακόμη και αν δεν συμπαθούν στον ίδιο βαθμό κάτι που αρέσει πολύ σε σένα.

Είναι οι άνθρωποι που ξέρουν να αγαπάνε. Που ξεπέρασαν πολλές φορές τον εαυτό, τον εγωισμό και τα δικά τους θέλω. Είναι συχνά ο σπάνιος άντρας που ψάχνει η κάθε γυναίκα. Ή η γυναίκα που θέλει στο πλευρό του ο κάθε άντρας.


Εάν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή σου, τότε είσαι πολύ τυχερή γιατί δεν κρύβονται πίσω από καμιά μάσκα και τα αισθήματα τους απέναντι σου είναι αληθινά.

Ξέρουν πολύ καλά πότε θυμώνεις ακόμη και με ασήμαντους λόγους και σε αφήνουν μέχρι να φύγει η οργή σου.

Γνωρίζουν πόσο πολύ μπορείς να αγαπήσεις και ακόμη και αν δεν είναι πρώτοι πια στην καρδιά σου, αυτό δεν το βρίσκουν σημαντική αφορμή για να το βάλουν στα πόδια. Μένουν εκεί σαν φάρος, βράχος χωρίς να βάζουν τον εγωισμό μπροστά από την αγάπη που αισθάνονται για το πρόσωπο σου. Μένουν εκεί για να σε βοηθήσουν όποτε το ζητήσεις. Και ακόμη και αν δεν το ζητήσεις, δεν ησυχάζουν μέχρι να σε δουν καλά έστω κι αν δεν είσαι πια μαζί τους.

Είναι οι άνθρωποι που σε σέβονται. Που εκτιμούν τη διαφορετικότητα σου. Τόλμησαν άλλωστε να σε ερωτευτούν κάποτε για τον διαφορετικό και απρόβλεπτο χαρακτήρα σου.

Είναι οι σπάνιοι άνθρωποι που υπάρχουν στη ζωή μας. 
Ο δεσμός μαζί τους είναι δυνατός, είναι κάτι σαν φύλακας Άγγελος.

Είσαι τυχερή που υπάρχουν στη ζωή σου.


Πηγή
http://dolce.com.cy

Πηγή
https://www.anapnoes.gr