Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Να γελάτε μαζί, να γελάτε από ψυχής! Αυτό είναι ευτυχία...

Γράφει η Γεώρα

Ξέρεις ποιο είναι το πιο όμορφο κομπλιμέντο που μπορεί να σου κάνει κάποιος ; Να σου πει «Με κάνεις και γελάω!» Είναι ότι πιο τρυφερό, αληθινό και συνάμα διαφορετικό που μπορεί να σου προσάψει κάποιος σαν προτέρημα!
Να κάνεις την καρδιά του άλλου να γελάει, μάτια μου! Να την κάνεις να σβήνει το μαύρο που κυριαρχεί μέσα της από τα προβλήματα τα καθημερινά. Να τη φωτίζεις με αγάπη και φως!
Να κάνεις τον άλλον να γελάει και να μη γελούν μόνο τα χείλη του αλλά να γελούν μαζί και τα μάτια του και η καρδιά του! Να τον κάνεις να γελάει αληθινά. Να φεύγει ο πόνος που έχει! Να αντικαθιστάται από γαλήνη, από ηρεμία.
Να γελάτε μαζί! Να γελάτε με πάθος, με ένταση. Να γελάτε γιατί είστε ευτυχισμένοι. Γιατί είστε ένα! Γιατί είστε μαζί. Να καταφέρεις να κάνεις τον άλλον να γελάει με την καρδιά του σε μία εποχή που μόνο μουντά πρόσωπα αντικρίζεις. Να τον περιβάλλει η αγάπη σου με τέτοιο τρόπο που να αισθάνεται τυχερός που σε έχει. Και πραγματικά τι τύχη Θεέ μου να βρεις έναν άνθρωπο να ακουμπάει την ψυχή σου με τα λόγια του και να την κάνει να γελάει!

Και ξέρεις τι είναι ακόμα πιο όμορφο ; Να σε κάνει και εσένα να γελάς! Να σε κάνει και εσένα να του πεις «Με κάνεις και γελάω!» Αυτό είναι το πιο όμορφο κομπλιμέντο που μπορείς να πάρεις αλλά και να δώσεις!
Σε σένα λοιπόν που με κάνεις και γελάω, σε ευχαριστώ!


Πηγή
http://www.loveletters.gr