Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Όταν το μυαλό δίνει το Ο.Κ....

Γράφει η Δέσποινα Χατζάκη

Αν ο έρωτας δε φωλιάσει στο μυαλό, δεν αποκτά τη δύναμη και τη διάρκεια που του αξίζει. Αν δεν κυριεύσει τη σκέψη, δεν έχει το ενδιαφέρον και την ουσία για να αντέξει στον χρόνο. Όταν κυριευτεί το σώμα, η πολιορκία κινδυνεύει να λήξει νωρίς. Όταν όμως κυριευτεί το μυαλό, η παράδοση είναι ” άνευ όρων”.

Με τη σκέψη αγγίζεις τον άλλο χωρίς καν να τον ακουμπήσεις. Επικοινωνείς μαζί του, γιατί μπορεί να χειρίζεται τις λέξεις με την ίδια μαεστρία που οδηγεί τα δάχτυλά του πάνω σου! Όταν ο άνθρωπος που αγαπάς τρυπώνει στο μυαλό απρόσκλητος και κάνει κατάληψη με αυθάδεια, χαμογελάς χωρίς εμφανή λόγο.

Οι ώρες αποκτούν αξία και οι μέρες νόημα. Γεμίζεις δύναμη που νικάει τα πάντα και σκορπάς λάμψη τριγύρω. Η “αόρατη παρουσία” του δεν επιτρέπει στην ενέργειά σου να μειωθεί. Θρονιάζεται εκεί και κινεί τα νήματα. Παίζει με το μυαλό σου και σ’ αρέσει γιατί απλά η πνευματική επικοινωνία είναι πράγμα ζηλευτό.

Το μυαλό είναι ερωτικό εργαλείο! Όταν βρεθεί ο μαέστρος που θα μπορεί να διευθύνει το δικό σου με τον καλύτερο τρόπο, κράτησέ τον και απόλαυσέ το. 
Εξαργύρωσε την τύχη σου και απόλαυσε το τυχερό σου! 
Είναι σίγουρο πια! 
Όταν το μυαλό δίνει το ΟΚ, το σώμα είναι αδύνατο να αντισταθεί!

Πηγή
http://www.loveletters.gr