Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

3 τρόποι να κάψεις περισσότερο λίπος όταν γυμνάζεσαι


Μήπως θέλεις κι εσύ να δεις εκείνα τα παχάκια να φεύγουν άμεσα και τους κοιλιακούς σου να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους; Ενίσχυσε τη γυμναστική σου ακολουθώντας τις παρακάτω τρεις συμβουλές και κάψε σίγουρα το αποθηκευμένο λίπος:

1. Γυμνάσου με άδειο στομάχι

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό British Journal of Nutrition, όταν κάνουμε αερόβια γυμναστική με άδειο στομάχι, καίμε περισσότερο λίπος απ’ ότι όταν έχουμε φάει προηγουμένως. Πήγαινε λοιπόν για τρέξιμο ή spinning πριν το πρωινό σου και φρόντισε μόλις τελειώσεις να φας ένα καλό, θρεπτικό γεύμα. Βρες ΕΔΩ μερικές ιδέες.

2. Φτιάξε ένα καφεδάκι
«Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση καφεΐνης πριν την άσκηση μπορεί να ενισχύσει την αθλητική επίδοση», γράφει ο διαιτολόγος και personal trainer, Jim White, στο βιβλίο του What To Drink Before a Workout for Optimal Fat Loss. Επιπλέον, έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Sports Medicine αποκάλυψε πως η καφεΐνη μπορεί να αυξήσει την ενέργειά μας κατά τη γυμναστική. Θα σε συμβουλεύαμε βέβαια να ξεχάσεις τη ζάχαρη και το γάλα καθώς όχι μόνο θα σε «βαρύνουν», αλλά θα σε γεμίσουν και με «άχρηστες» θερμίδες. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

3. Φάε μερικά αμύγδαλα
Τι θα έλεγες να αντικαταστήσεις την μπανάνα, που πιθανόν τρως ως σνακ πριν ή μετά τη γυμναστική σου με μερικά αμύγδαλα; Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of the International Society of Sports Nutrition, η κατανάλωση 74γρ. αμυγδάλων αύξησε την αντοχή ποδηλατών που συμμετείχαν στην έρευνα, ενώ οι μελετητές υποστηρίζουν ότι τα θρεπτικά τους συστατικά βοηθούν και στην καύση λίπους.

Πηγή olivemagazine.gr

Πηγή
http://www.cretalive.gr/health/3-tropoi-na-kapseis-perissotero-lipos-otan-gymnazesai