Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Τι φανερώνει το χτένισμα για την προσωπικότητά σας;

 Είχατε ποτέ σκεφτεί ότι ο τρόπος που χτενίζετε τα μαλλιά σας φανερώνει πτυχές του χαρακτήρα σας;

Δείτε παρακάτω του τύπους των χτενισμάτων και τι μαρτυρούν σχετικά με τον χαρακτήρα σας:

Ίσια με χωρίστρα στη μέση

Έχετε καθαρή σκέψη, είστε ισορροπημένη και είστε το υπ” αριθμόν ένα πρόσωπο πάνω στο οποίο φίλοι και συγγενείς τρέχουν σε μια δύσκολη στιγμή – προφανώς για να κλάψουν σε έναν ώμο. Ευφυείς, ευγενικοί και πολύ απλοί σας άνθρωποι δεν καταλαβαίνετε γιατί υπάρχουν άνθρωποι που γίνονται επιθετικοί και αγενείς. Τα συρτάρια στην ντουλάπα σας είναι επίσης απίστευτα σχολαστικά οργανωμένα.

Χωρίστρα στη δεξιά πλευρά

Θεωρείτε τον εαυτό σας συναισθηματικά ευαίσθητο και αντιμετωπίζετε τους γύρω σας με κατανόηση και αγάπη. Αυτό σας βάζει μερικές φορές σε μπελάδες ή αισθάνεστε «πελαγωμένη» όταν έρχεται η στιγμή να λύσετε ένα πρόβλημα που έχετε. Ξέρετε να μαγειρεύετε πολύ καλά αλλά εάν μπορούσατε να τρώτε από delivery κάθε φορά, ίσως και να το κάνατε.

Χωρίστρα στην αριστερή πλευρά


Από το πρωί μέχρι το βράδυ, είστε επικεντρωμένη στη δουλειά σας και στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Δεν κάνετε «εκπτώσεις» και αυτός είναι και ο λόγος που είστε τόσο επιτυχημένη στη ζωή σας. Είστε πολύ συμπονετική με τα ζώα και τα παιδάκια, αλλά χάνετε εύκολα την υπομονή σας με τους ενήλικες. Μιας και μιλήσαμε για παιδάκια μήπως το wallpaper του υπολογιστή σας είναι ένα μωρό;

Φράντζα

Σας αρέσει να διασκεδάζετε και είστε μονίμως με το χαμόγελο στα χείλη – στην πραγματικότητα, οι γύρω σας λένε πόσο υπέροχο είναι το χαμόγελό σας! Όταν βάζετε ένα στόχο δεν σταματάτε μέχρι να τον πετύχετε και κάνετε υπερωρίες στην δουλειά σας. Θα θέλατε να επενδύσετε στην εκπαίδευσή σας ίσως με κάποιο σεμινάριο αλλά ο χρόνος σας είναι ήδη περιορισμένος μιας και το πρόγραμμά σας είναι full.

Όλα πίσω

Ξέρετε πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε στο μέλλον, αλλά δεν συζητάτε τα σχέδιά σας με τους γύρω σας και προτιμάτε να κρατάτε τους ανθρώπους σε μια απόσταση. Ποτέ δεν συμμετέχετε σε κουτσομπολιά και συχνά είστε το πρόσωπο εκείνο που κρατά τις ισορροπίες σε έναν καυγά μεταξύ των αγαπημένων σας. Εκτιμάτε τον αυθορμητισμό και συχνά έχετε την επιθυμία να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας και να πάτε σε ένα νησί στην Καραϊβική.

Πηγή
http://piraeusview.gr/2015/08/ti-faneroni-to-chtenisma-gia-tin-prosopikotita-sas/