Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τι ώρα γεννήθηκες; Δες τι σημαίνει!


Η ώρα γέννησής μας είναι σημαντική, αφού προσδιορίζει την προσωπικότητά μας, τις επιδιώξεις μας, τους στόχους μας και κατά κάποιον τρόπο την τύχη μας. Τι συμπεράσματα προέκυψαν από αυτήν την ενδιαφέρουσα έρευνα; Αν έχετε γεννηθεί από τις 00.00 τα μεσάνυχτα έως τις 12.00 το μεσημέρι: Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που παίρνουν την ζωή τους στα χέρια τους.

Δεν επιδιώκετε να αποκτήσετε συναναστροφές για να θριαμβεύσετε. Ειδικότερα αν έχετε γεννηθεί από τις 6.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι, ανήκετε στην κατηγορία των ιδιαίτερα ταλαντούχων. Εξελίσσεστε γρήγορα και πετυχαίνετε πιο εύκολα από ότι αυτοί που γεννιούνται από τις 00.00 έως τις 6.00 π.μ.
Τα άτομα που έχουν γεννηθεί από τις 12.00 μ.μ. έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα συνδέονται με την ευημερία των άλλων, και η επιτυχία έρχεται μέσω των άλλων, (είτε του γάμου, είτε συνεταίρου). Ειδικότερα οι γεννημένοι από τη 1.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ. έχουν καλύτερη κοινωνική και προσωπική ζωή σε σχέση με αυτούς που γεννώνται μετά τις 7.00 μ.μ.

Μεταξύ της 9.00 μ.μ. και τις 4.00 π.μ. γεννιούνται οι άνθρωποι που είναι αρκετά εσωστρεφείς και έχουν λίγο ενδιαφέρον για την δημόσια ή κοσμική ζωή, ενώ η ίδια ώρα από 9.00 π.μ. έως 4.00 μ.μ. ανήκει στην κατηγορία των εξωστρεφών ατόμων στους οποίους δίνονται περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες να γίνουν ηγέτες τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Από τις 10.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι εστιάζεται η μεγαλύτερη ηλιακή ενέργεια που αναπτερώνει τους ανθρώπους να κατακτήσουν υψηλά κοινωνικά επίπεδα και να φτάσουν στην κορυφή της επιχειρηματικής ή και πολιτικής δραστηριότητας, ενώ από τις 10.00 το βράδυ έως τη 1.00 τα ξημερώματα συναντούμε τον μεγαλύτερο αριθμό εκείνων που χαίρονται να μένουν σπίτι, και συνήθως αποκτούν κοινωνική αναγνώριση σε μεγαλύτερη ηλικία.

Γεννήσεις που συμβαίνουν από 00.00 τα μεσάνυχτα έως τις 2.00 π.μ. καθώς και από 12.00 μ.μ. έως 2.00 μ.μ. συνδέονται με ανθρώπους με αξιοσημείωτη πνευματική ικανότητα και δυνατότητα να διαπρέψουν στον τομέα μεταφορών και επικοινωνιών.

Αυτοί που γεννήθηκαν από 00.00 – 02.00 π.μ. μπορούν να διεκδικήσουν το κύρος τους μέσα από συγγραφή, ενώ αυτοί που γεννήθηκαν από 12.00 έως 2.00 μ.μ. ξεχωρίζουν από την δραστηριότητά τους στην φιλοσοφία και στην ανώτερη μόρφωση, καθώς επίσης και για την ικανότητά τους σε αλλοδαπές εταιρείες στην χώρα τους. Και οι δυο κατηγορίες πρέπει να προσέχουν να μην πέσουν σε «πνευματικό ναρκισσισμό».

Από 02.00 – 4.00 π.μ. είναι οι άνθρωποι των οικονομικών.
Δεν σημαίνει ότι δεν έχουν δυσκολίες και συχνά ξοδεύουν μεγάλα ποσά, όμως, έχουν την μαγική ικανότητα να εξισορροπούν τα έξοδά τους, με τα έσοδά τους. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και γι” αυτούς που γεννιούνται από 2.00 – 4.00 μ.μ. με τη διαφορά ότι σε αυτή την κατηγορία το άτομο χρειάζεται να εξαρτάται από κάποιον ή να συναναστρέφεται με κάποιον προκειμένου να εξασφαλίσει αγαθά και χρήματα, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει στην περίπτωση αυτών που γεννιούνται το ξημέρωμα.

Οι γεννημένοι από 4.00 – 6.00 π.μ. αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων που εστιάζουν την ενέργειά τους στο να επιβεβαιώσουν την προσωπικότητά τους και πετυχαίνουν με τις δικές τους προσπάθειες, ενώ αυτοί που γεννιούνται από 4.00 – 6.00 μ.μ. κάνουν προσπάθειες για να αναγνωριστούν. Στο δεύτερο γκρουπ ανήκει η κατηγορία των επιτυχημένων και δυνατών ανθρώπων (έμποροι, επιχειρηματίες, κλπ.), κυρίως με την υποστήριξη των συναναστροφών τους.

Διαφορετική τύχη περιμένει αυτούς που γεννήθηκαν από 6.00 – 8.00 π.μ. Αυτό το δίωρο είναι γνωστό ως ζώνη απομόνωσης και ενδοσκόπησης. Οι γονείς των παιδιών που έχουν γεννηθεί αυτές τις ώρες θα πρέπει να προσπαθήσουν να κάνουν την επικοινωνία παιδιού – γονιού ήρεμη, και τα παιδιά θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τη ζωή με την αίσθηση του ρεαλισμού. Είναι το χρονικό πεδίο που κρατάει τον πατέρα μακριά από την οικογένεια και με το πέρασμα του χρόνου, δίνει κύρος σε δουλειές που εκπληρώνονται με μυστικότητα και απομόνωση, όπως η έρευνα και η κρυφή μελέτη. Προσφέρει προστασία στους ανθρώπους από εγκληματικές επιθέσεις.

Οι γεννημένοι μεταξύ 6.00 – 8.00 μ.μ. ενδιαφέρονται για τη δημόσια υγεία και για να εκπληρώσουν όλων των ειδών τις υπηρεσίες με τέλειο και αψεγάδιαστο τρόπο. Έχουν εύνοια στην δουλειά των γονιών (συνήθως εργάζονται με τους γονείς) και επίσης έχουν διάρκεια σε θέσεις μεσαίας ευθύνης.

Από 8.00 – 10.00 π.μ. γεννούνται οι άνθρωποι που ονειρεύονται να διαλαλούν και να ξεκινούν σχέδια. Προστατεύονται από ισχυρούς ανθρώπους και τοποθετούν σχεδόν τα πάντα κάτω από το φακό της φιλίας. Είναι η ώρα της χαράς και της αδελφότητας όπως και στις 8.00 – 10.00 μ.μ. αλλά με μεγαλύτερη βλέψη στην κοινωνία.

Οι γεννημένοι από 8.00 – 10.00 μ.μ. ανήκουν στον κόσμο της εκπαίδευσης και της τέχνης. Είναι το πεδίο της δημιουργικότητας και της διασκέδασης. Οι άνθρωποι αυτοί γίνονται αυθεντίες στα χόμπι τους, αποκτούν λεφτά και κύρος από δουλειές που σχετίζονται με παιδιά, με διασκεδάσεις, τέχνη, ή εκδόσεις.

Από 10.00 – 12.00 μεσημέρι
είναι το κατ” εξοχήν πεδίο της δόξας και της επιδεξιότητας της δύναμης. Τα άτομα αυτά σχετίζονται με υψηλές θέσεις και φτάνουν στο ψηλότερο αξίωμα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μέσα στη δημόσια ζωή και όλοι γνωρίζουν το ονοματεπώνυμό τους.

Εντελώς αντίθετη κατάσταση περιμένει αυτούς που γεννιούνται 10.00 – 12.00 το βράδυ.Είναι οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του σπιτιού, ενδιαφέρονται για την πρόοδο της οικογένειάς τους χωρίς να παραβλέπουν τους συγγενείς. Αργότερα (γύρω στα 50 τους) αρχίζουν να ενδιαφέρονται για την δημόσια ζωή και αποκτούν κύρος στο μέρος που γεννήθηκαν. Δεν είναι εύκολη θέση για τα νέα ζευγάρια, ειδικά για τον πατέρα, καθώς τον τοποθετεί σε θέση με λίγες ευκαιρίες στην κοινωνία, και πρέπει να κοπιάσει πολύ για να ζήσει το σπίτι του.

Αναλυτικότερα αν έχετε γεννηθεί:

Από 0.00 έως 1.00: Είστε επιθετικοί και επίμονοι. Το ισχυρό σας πείσμα δεν σας αφήνει να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Η δύναμή σας είναι σημαντική, και τελικά καταφέρνετε να επιτύχετε και να αποκτήσετε μια λαμπρή καριέρα.

Από 1.00 έως 2.00: Είστε συμπαθητικοί και φιλόδοξοι. Η ώρα αυτή θεωρείται «πλούσια». Αναζητάτε την επιτυχία και την ευχαρίστηση την οποία πάντα κατακτάτε. Διαθέτετε το χάρισμα της συμπόνιας.

Από 2.00 έως 3.00: Είστε δυναμικοί και ανήσυχοι. Η ώρα αυτή σας παρέχει δύναμη, ενθουσιασμό και δυναμισμό. Θα πρέπει να αφιερωθείτε στους στόχους σας, αφού πρώτα τους ταξινομήσετε ούτως ώστε να μην καταβάλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Από 3.00 έως 4.00: Είστε τρυφεροί και λίγο τεμπέληδες. Η ώρα αυτή σας καθιστά πολύ γλυκά πλάσματα. Τα έντονα συναισθήματά σας, σας ωθούν να κατευθυνθείτε σε παραδοσιακές αξίες, όπως είναι ο γάμος, η οικογένεια, τα παιδιά, το σπίτι. Ένα ελάττωμα που μπορεί να σας προσάψουν είναι η αδιαφορία.

Από 4.00 έως 5.00: Είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ιδιαίτερα υπερήφανοι δεν σας αρέσει να τσακώνεστε. Αγαπάτε την επιτυχία, επικροτώντας και την επιτυχία των άλλων έστω και με αδιαφορία. Είστε έξυπνοι, κεφάτοι, ομιλητικοί και αριστοκρατικοί.

Από 5.00 έως 6.00: Είστε αυστηροί αλλά και πνευματώδεις. Δεν διαθέτετε ισχυρή φαντασία, και μπορεί να θεωρηθείτε άκαμπτοι. Όμως αυτό συμβαίνει επειδή έχετε πλήρη συνείδηση των καθηκόντων σας, από τα οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε ποτέ.

Από 6.00 έως 7.00: Είστε ανυποχώρητοι και ονειροπόλοι. Η ώρα αυτή σας κάνει αναποφάσιστους και συχνά αμφιταλαντεύεστε σ” ένα δίλημμα. Διαθέτετε την ικανότητα να προχωράτε μετά από τα λάθη σας, ακόμα και όταν αυτά θεωρούνται πολύ σοβαρά. Συχνά αναζητάτε στόχους που είναι ακατόρθωτοι για τις δυνατότητές σας.

Από 7.00 έως 8.00: Είστε πονηροί και ευφυείς. Σας αρέσει να φέρνετε σε αμηχανία τους άλλους, χρησιμοποιώντας το λόγο, με σκοπό να τους «ξυπνήσετε». Διαθέτετε υψηλή νοημοσύνη και δυνατότητα ανάλυσης. Αναζητάτε την αλήθεια, που μπορεί κάποτε να σας κάνει να προσγειωθείτε σε έναν πικρό σκεπτικισμό.

Από 8.00 έως 9.00: Είστε γοητευτικοί και ερωτιάρηδες. Πάντα έτοιμοι για συναισθηματικές περιπέτειες, για αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, δίνετε την εντύπωση ότι είστε άπιστοι. Έχετε έντονο αλτρουισμό και συμπόνια. Η ανάγκη για ταξίδια είναι έντονη.

Από 9.00 έως 10.00: Είστε επίμονοι και ενθουσιώδεις. Η ώρα αυτή σας κάνει πολύ δυναμικούς και επιθετικούς. Η δράση σας δεν είναι ποτέ αυθόρμητη και ελεύθερη, αλλά πάντα μετά από σκέψη. Ο ενθουσιασμός σας διατηρείται μέχρις ότου καταφέρετε αυτό που θέλετε.

Από 10.00 έως 11.00: Είστε παραδοσιακοί αλλά και μοντέρνοι. Η ώρα αυτή συνδυάζει την ζεστασιά με την ψυχρότητα. Αν και ζητάτε μια αυστηρή ηθική, επιτρέπετε τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους κάποιες παρεκτροπές, και είστε πολύ ανεκτικοί στα μειονεκτήματα και των άλλων αλλά και των δικών σας.

Από 11.00 έως 12.00: Είστε στοργικοί και διστακτικοί. Η ώρα αυτή σας κάνει έρμαιο των ισχυρών συναισθημάτων σας. Διαθέτετε κατανόηση και οίκτο για την ανθρωπότητα, αλλά φρενάρετε την ανάγκη σας για να κάνετε κάτι πιο ουσιαστικό.

Από 12.00 έως 13.00: Είστε ιδιότροποι και ευαίσθητοι. Η ώρα αυτή σας κάνει ονειροπόλους, άστατους και δημιουργικούς. Έχετε έντονη ευαισθησία. Μπορεί όμως είτε να εγκαταλειφθείτε στην τεμπελιά, είτε να είστε πολύ επιθετικοί.

Από 13.00 έως 14.00: Είστε έξυπνοι και οξυδερκείς. Η ώρα αυτή σας χαρίζει ζωηρή νοημοσύνη, νευρικότητα αλλά και αστάθεια. Αναζητάτε συνέχεια την ευχαρίστηση και τα χρήματα. Σας αρέσει η καλή κουζίνα.

Από 14.00 έως 15.00: Είστε γενναιόδωροι και δημιουργικοί. Η ώρα αυτή σας κάνει χαριτωμένους, καλούς, ευχάριστους στις σχέσεις σας, αλλά ταυτόχρονα και κάπως εγωιστές. Στην σκέψη σας προέχει η δική σας ευχαρίστηση και ευημερία.

Από 15.00 έως 16.00: Είστε ενθουσιώδεις και ευέξαπτοι. Αυτή η ώρα σας κάνει οξύθυμους και νευρικούς. Έχετε ισχυρή αίσθηση αξίας της οικογένειας και των παιδιών και είστε διατεθειμένοι να παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις για τους ανθρώπους σας.

Από 16.00 έως 17.00: Είστε εύθυμοι και φλύαροι. Η ώρα αυτή είναι αναμφισβήτητα μια τυχερή ώρα που σας δίνει χαρά και επέκταση. Είστε εγκάρδιοι και γενναιόδωροι, αλλά κάποια ελαττώματά σας είναι η πολυλογία, το κουτσομπολιό και η ροπή στην κολακεία.

Από 17.00 έως 18.00: Είστε σταθεροί και υπομονετικοί. Η ώρα αυτή σας κάνει τελειομανείς. Είστε εσείς που βάζετε τον «θεμέλιο λίθο» σε όλα τα επίπεδα. Έχετε έντονη την αξία της σταθερότητας και της υπομονής, καθώς και την αίσθηση του καθήκοντος και της θυσίας. Συχνά όμως μελαγχολείτε.

Από 18.00 έως 19.00: Είστε εγκρατείς και δημιουργικοί. Θεωρείται μια πολύ θετική ώρα που σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Είστε ένα παραδοσιακό, συντηρητικό άτομο. Μπορείτε να ξεφεύγετε από κάθε υπερβολή και δυσκολία.

Από 19.00 έως 20.00: Είστε αισθησιακοί και εξωστρεφείς. Η ώρα αυτή σας κάνει υπερβολικούς σε πολλά, και κυρίως στην σεξουαλικότητά σας. Η φιλοδοξία σας θα σας κάνει να κερδίσετε υψηλές θέσεις στην κοινωνική κλίμακα. Θα πρέπει όμως να συγκρατήσετε τις υπερβολές, την κριτική και την εξωστρέφειά σας.

Από 20.00 έως 21.00: Είστε αισιόδοξοι και τολμηροί. Η ώρα αυτή σας κάνει λάτρεις της περιπέτειας και των ταξιδιών. Είναι πιθανό να παντρευτείτε άτομο από μακρινό μέρος, ή για κάποιο λόγο να ζείτε μακριά από το ταίρι σας. Δεν σας φοβίζει η αποτυχία και έχετε την ικανότητα να επαναλαμβάνετε τις προσπάθειές σας μέχρι να πετύχετε τον στόχο σας.

Από 21.00 έως 22.00: Είστε συνεσταλμένοι και εγκρατείς. Η ώρα αυτή έχει ως αποτέλεσμα να σας δημιουργείται συχνά κατάθλιψη, αλλά συγχρόνως μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τα όριά σας. Είστε αρκετά κοινωνικοί, ωστόσο προτιμάτε να μην εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας.

Από 22.00 έως 23.00: Είστε πολύπλευροι και ευφυείς. Η ώρα αυτή σας προικίζει με λαμπρή νοημοσύνη. Είστε εφευρετικοί και καινοτόμοι και μπορείτε να βρείτε λύσεις εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν, χωρίς να καταλάβετε ιδιαίτερη προσπάθεια ή χρόνο. Αυτή την ικανότητά σας ξέρετε να την εκμεταλλεύεστε.

Από 23.00 έως 24.00: Είστε επιρρεπείς στα μυστήρια της ζωής. Αυτή η ώρα είναι αρκετά «εσωτερική» καθώς συμβολίζει τις εσωτερικές διεργασίες και την τάση για ενδοσκόπηση και διαλογισμό. Έχετε κλίση στον μυστικισμό και τον αποκρυφισμό.

Πηγή
http://enallaktikidrasi.com/2014/04/ti-ora-gennithikes-des-ti-simainei/