Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Τι λέει το σχήμα του ποδιού σας για την προσωπικότητά σας;


Η πράξη της ανάγνωσης της παλάμης ήταν εξέχουσα σε όλη την ιστορία. Θεωρείται ότι επιτρέπει στους ανθρώπους να ανακαλύψουν τη μοίρα τους, αλλά αυτό που οι άνθρωποι δεν ξέρουν είναι ότι τα πόδια έχουν επίσης ένα παρόμοιο ρόλο. Το σχήμα των ποδιών σας μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί για να αποκαλύψει ενδιαφέροντα πράγματα για την προσωπικότητά σας.
Παρακάτω είναι 10 διαφορετικοί τύποι ποδιών, όλα με τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά.
1. Το Ρωμαϊκό πόδι



Η «Ρωμαϊκό πόδι» είναι ο πιο κοινός τύπος ποδιού. Τα δάχτυλα είναι αναλογικά και είναι επίσης όλα ευθεία, με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού να είναι το μεγαλύτερο. Οι άνθρωποι με αυτόν τον τύπο ποδιού τείνουν να είναι πολύ εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Τείνουν επίσης να είναι πολύ χαρισματικοί.


2. Το τετράγωνο πόδι


Όταν όλα τα δάχτυλα είναι σχεδόν ίδια σε μήκος, τότε το άτομο λέγεται ότι έχει ένα «τετραγωνικό πόδι». Επίσης γνωστό ως «πόδι αγρότη», αυτός ο τύπος ποδιού είναι το πιο ορθογώνιο σε εμφάνιση. Οι άνθρωποι με αυτόν τον τύπο ποδιού έχουν την τάση να είναι ήρεμοι. Ως αποτέλεσμα αυτού, είναι πολύ αξιόπιστοι και πρακτικοί.


3. Το Ελληνικό πόδι



Επίσης γνωστό ως «πόδι της φλόγας» το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για αυτό το είδος ποδιού είναι το εκτεταμένο δεύτερο δάχτυλο (είναι μεγαλύτερο από το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού). Οι άνθρωποι με το ελληνικό πόδι τείνουν να είναι ενθουσιώδεις. Το ελληνικό πόδι είναι κάτι συνηθισμένο για τους καλλιτέχνες και τους αθλητές.


4. Το τεντωμένο πόδι



Αυτά τα πόδια έχουν μια μάλλον λεπτή εμφάνιση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα δάχτυλα των ποδιών είναι συμπιεσμένα μαζί. Το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού είναι γενικά το μεγαλύτερο από όλα τα δάχτυλα των ποδιών και στη συνέχεια το μέγεθος εκλεπτύνει με κάθε δάχτυλο του ποδιού. Οι άνθρωποι με αυτόν τον τύπο ποδιών τείνουν να εκτιμούν την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής, ενώ είναι μυστικοπαθείς.

5. Αδυναμία διαχωρισμού του μικρού δαχτύλου


Οι άνθρωποι που είναι σε θέση να διαχωρίσουν το μικρό δάκτυλο του ποδιού τους τείνουν να προτιμούν τη ρουτίνα και τη δομή, ώστε να έχουν μια αίσθηση ασφάλειας. Είναι πολύ αξιόπιστοι και πιστοί, που τους καθιστά ιδανικούς συντρόφους.

6. Δυνατότητα να διαχωρίζουν το μικρό δαχτυλάκι


Σε αντίθεση με αυτούς που δεν μπορούν να διαχωρίσουν το μικρό δάκτυλο του ποδιού τους, αυτοί οι άνθρωποι δείχνουν μια ανάγκη για αλλαγή στη ζωή τους. Η ρουτίνα και η δομή τους καθιστά δυσαρεστημένους, που οδηγούν σε αυτούς να είναι πολύ τολμηροί. Αυτοί οι άνθρωποι επίσης βαριούνται εύκολα.

7. Το μικρό δάχτυλο στο πλάι του ποδιού



Οι άνθρωποι που έχουν το μικρό δάκτυλο του ποδιού τους στο πλάι τείνουν να έχουν μια σχετικά επαναστατική πλευρά. Είναι γενικά αντισυμβατικοί στις μεθόδους τους.


8. Κενό μεταξύ δεύτερου και τρίτου δαχτύλου


Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν πώς να διαχωρίσουν τα συναισθήματά τους. Ως αποτέλεσμα, κάτι που απαιτεί από αυτούς να αποσπώνται συναισθηματικά είναι ένα απλό έργο.

9. Κλίση στο τρίτο δάχτυλο


Αυτοί οι άνθρωποι προτιμούν να προγραμματίσουν το μέλλον. Ως αποτέλεσμα αυτοί, είναι συνήθως πολύ οργανωμένοι και είναι σχεδόν πάντοτε στον έλεγχο οποιασδήποτε κατάστασης αντιμετωπίζουν.


10. Στενή βάση στο δεύτερο δάχτυλο



Η βάση του δεύτερου δακτύλου είναι στενό (σε σύγκριση με την κορυφή του δακτύλου), τότε το άτομο είναι πιθανό να είναι εκφραστικό. Του αρέσει να κάνει τα πράγματα μεγαλύτερα από ότι είναι. Όταν αυτό το άτομο είναι σε καλή διάθεση, ακτινοβολεί και όλοι οι άλλοι μπορούν να νιώσουν τη χαρά. Όταν είναι σε κακή διάθεση, ωστόσο, είναι καλύτερο να μείνει μόνο του.

Πηγή / Copyright: diply.com

Πηγή
http://www.womantoc.gr/psychology/article/to-leei-to-sxima-tou-podiou-sas-gia-tin-prosopikotita-sas