Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Η επιλογή του κραγιόν που κάνετε δηλώνει πολλά για την προσωπικότητά σας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μπορούμε να βγάλουμε τόσα πολλά συμπεράσματα για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου από την εξωτερική του εμφάνιση; Οι επιλογές που κάνουμε πριν φύγουμε από το σπίτι μας μπορούν να αποκαλύψουν πολλά γεγονότα για την προσωπικότητά μας από όσο πιστεύουμε. Ο τρόπος που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στον κόσμο από τα ρούχα που επιλέγουμε να φορέσουμε μέχρι το πως σχηματίζουμε τα φρύδια μας μπορεί να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την προσωπικότητά μας πριν ακόμα ανοίξουμε το στόμα μας. Οπότε, δεν αποτελεί έκπληξη ότι το χρώμα κραγιόν που επιλέγει κάθε γυναίκα μπορεί να αποκαλύψει πολλά για αυτούς που το φοράνε. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι διαλέγουν συνειδητά το κραγιόν που θα φορέσουν, συχνά υπάρχουν υποσυνείδητοι λόγοι πίσω από την επιλογή κραγιόν. 

Δείτε παρακάτω τι σημαίνει η επιλογή κραγιόν για την προσωπικότητά σας.

1.Φωτεινό κόκκινο



Τα κόκκινα φωτεινά χείλη κάνουν μια τολμηρή δήλωση. Αυτό το χρώμα δείχνει μια αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον κόσμο. Αν διαλέγετε υποσυνείδητα ένα κόκκινο φωτεινό κραγιόν, τότε δείχνετε στον κόσμο ότι είστε ένας παθιασμένος άνθρωπος. Απολαμβάνετε να σας θαυμάζουν και δεν σας πειράζει αν οι άλλοι βλέπουν τον αισθησιασμό σας. Για όσους έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης το κόκκινο κραγιόν μπορεί να τους βοηθήσει να μετατραπούν σε μια πιο ισχυρή εκδοχή του εαυτού τους.

2.Μωβ



Ενώ πολλοί άνθρωποι ερμηνεύουν το μοβ διαφορετικά είναι γενικά υποτονικό και περιέχει αποχρώσεις τόσο του γκρι όσο και του μοβ. Το μοβ κραγιόν είναι ένα ήσυχο χρώμα. Αυτό το χρώμα αποκαλύπτει, ότι δεν είστε φανταχτερός άνθρωπος, αλλά ξέρετε τι ακριβώς κάνετε. Είστε οργανωμένοι και υπομονετικοί. Προτιμάτε να κάνετε προσεχτικά σχέδια παρά να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Το μοβ κραγιόν μπορεί να σας βοηθήσει να πείσετε διακριτικά κάποιον να κάνει κάτι.

3.Διακριτικό κόκκινο



Το διακριτικό κόκκινο δηλώνει σεμνότητα. Η γυναίκα που επιλέγει αυτή την απόχρωση δεν θέλει να τραβάει την προσοχή πάνω της. Αυτό το χρώμα δίνει το μήνυμα, ότι είστε ένας ήσυχος άνθρωπος, αλλά όχι βαρετός. Διαθέτετε έναν πλούσιο εσωτερικό κόσμο- απλά οι άλλοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δουν τον πραγματικό εαυτό σας. Προτιμήστε μια τέτοια απόχρωση στο πρώτο ραντεβού.

4.Ροδακινί



Αυτό το χρώμα δίνει στον κόσμο το μήνυμα, ότι είστε καλός άνθρωπος. Δηλώνει ότι είστε ευγενικοί και γενναιόδωροι. Νοιάζεστε βαθιά για την οικογένεια και τους φίλους σας και φυλάτε τα νώτα τους. Είστε πολύ δοτικοί όσον αφορά τον χρόνο, την ενέργεια και την αγάπη σας. Προτιμήστε αυτό το χρώμα για να λάβετε καλοσύνη από τους άλλους.

5.Έντονο ροζ



Το έντονο ροζ δείχνει μια περιπετειώδη ζωή. Αυτό το χρώμα υποδηλώνει, ότι δεν φοβάστε να δείξετε την άγρια πλευρά σας. Η αγαπημένη σας λέξη είναι το «ναι» και το λέτε συνέχεια σε καινούργιες περιπέτειες, καινούργιους ανθρώπους και καινούργιες εμπειρίες. Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που σας τρομάζουν.

6.Βυσσινί



Το βυσσινί είναι το χρώμα της αποπλάνησης με κάθε έννοια. Δεν βιάζεστε να πάρετε αυτό που θέλετε, προτιμάτε να πάρετε τον χρόνο σας. Απολαμβάνετε κάθε πτυχή της ζωής και αυτό σας κάνει έναν άνθρωπο που ξέρει πως να ζει την στιγμή. Σε θέματα αγάπης προτιμάτε την συγκίνηση του κυνηγιού για μια γρήγορη κατάκτηση. Αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για όσους πιστεύουν, ότι η σχέση τους έχει βαλτώσει, καθώς μπορεί να σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε μια πιο αισθησιακή πλευρά σας.

7.Απαλό ροζ




Αυτό το χρώμα δηλώνει, ότι θέλετε να φαίνεστε αξιολάτρευτοι. Δείχνει στον κόσμο, ότι σας αρέσουν οι αγκαλιές και είστε χαριτωμένοι. Σας αρέσουν τα πράγματα που είναι ευχάριστα οπτικά και αγαπάτε τα παιδιά και τα μικρά ζώα. Είστε πιο ευτυχισμένοι όταν είστε μαζί με κάποιον. Μπορείτε να βάλετε αυτό το χρώμα, αν νιώθετε ότι έχετε σκληρύνει και θέλετε να μαλακώσετε λίγο την συμπεριφορά σας.

8.Μπεζ



Το μπεζ σχετίζεται με την βαθύτερη σύνδεση, δηλαδή ότι είστε συνδεδεμένοι με την φύση, τα ζώα και τον κόσμο γύρω σας. Δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου οι επιφανειακές εμπειρίες ή οι ρηχές σχέσεις. Βρίσκετε νόημα σε ό,τι και αν κάνετε. Αυτό το χρώμα μπορεί να σας βοηθήσει αν οι άλλοι δυσκολεύονται να σας πάρουν στα σοβαρά.

9.Μοναδικό χρώμα



Το μπλε, το πράσινο, το κίτρινο υποδηλώνουν δημιουργικότητα. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε στον κόσμο, ότι έχετε ζωηρή φαντασία. Μπορεί να είστε εσωστρεφείς ή εξωστρεφείς, αλλά η δημιουργικότητα και η καλλιτεχνική έκφραση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας. Δεν φοβάστε να σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα ή να σας χαρακτηρίσουν «διαφορετικό.»

10.Μαύρο




Το μαύρο κραγιόν δεν σημαίνει, ότι είστε κακός άνθρωπος, αλλά σίγουρα έχετε μια σκοτεινή πλευρά. Μπορεί να έχετε μαύρο χιούμορ και δύσκολα μπορεί κάποιος να σας διασκεδάσει. Θεωρείτε τα φωτεινά χρώματα πολύ φανταχτερά και τραβηχτικά για τα γούστα σας. Προτιμάτε συγκεκριμένες ταινίες, indie μουσική και βιβλία γραμμένα από ή για επαναστάτες.

Πηγή
http://www.littlethings.com/what-your-lipstick-color-says-about-you/

Πηγή
http://www.tilestwra.com/epilogi-tou-kragion-pou-kanete-diloni-polla-gia-tin-prosopikotita-sas/