Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Το άλογο που σου τράβηξε πρώτο την προσοχή αποκαλύπτει ποιος είσαι!

Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται, αρκετά από αυτά τα τεστ είναι απολύτως ακριβή! Τουλάχιστον για εμάς, που κάναμε το τεστ, είμαστε σίγουροι ότι έπεσε 100% μέσα. Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας άλογο;

Πρώτα διαλέξτε αυτό που σας τραβάει περισσότερο την προσοχή:




Νούμερο 1
Αναζητάτε τη γαλήνη, την ηρεμία και την άνεση, βλέπετε όμως εμπόδια μπροστά σας. Γνωρίζετε τι θέλετε από τη ζωή, όπως επίσης και ότι δε θα είναι εύκολο να εκπληρώσετε τα όνειρά σας. Αντιμετωπίστε τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά σας. Τι περιμένετε;
Μπορεί να σας φαίνονται αξεπέραστα, όσο όμως καθυστερείτε τόσο περισσότερο απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Η μάχη ίσως να μην είναι τόσο σκληρή όσο φαντάζεστε.




Νούμερο 2
Διαλέγοντας αυτό το άλογο, αφήνετε να εννοηθεί ότι σας τραβάει η ομορφιά και η καλή αισθητική. Θέλετε να περιστοιχίζεστε από όμορφα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας. Οι άνθρωποι αναζητούν τις συμβουλές σας σε πληθώρα θεμάτων, ειδικά όμως σε ότι αφορά το γούστο.

Έχετε σκεφτεί ποτέ όμως ότι τρομάζετε τους ανθρώπους με τη συμπεριφορά σας; Είστε πολύ ισχυρογνώμονες όσον αφορά το πως πρέπει να είναι τα πράγματα και αυτό σας κάνει να ακούγεστε πολύ επικριτικοί. Θα χάσετε πολλούς φίλους αν δεν καταβάλετε προσπάθεια για να τους δείξετε ότι στην πραγματικότητα δε τους κρίνετε.

Νούμερο 3
Είστε λάτρης της οργάνωσης, της τάξης και της κομψότητας, ενώ εκτιμάτε ιδιαίτερα τους καλούς τρόπους και την κοσμιότητα. Εξαιτίας αυτών των χαρακτηριστικών σας, οι άνθρωποι γύρω σας σας σέβονται, μη το παρακάνετε όμως με περιττό καθωσπρεπισμό.
Ξεκινήστε από σήμερα και δοκιμάστε να «σπάσετε» κάποιον κανόνα. Προς θεού μην πληγώσετε κάποιον ούτε σας προτρέπουμε να κάνετε κάποια παρανομία, δοκιμάστε όμως να «χαλαρώσετε το χαλινάρι» και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Θα νιώσετε καλύτερα.

Νούμερο 4
Το μόνο που θέλετε είναι να ζήσετε ελεύθεροι, ίσως επειδή τώρα τελευταία νιώθετε καταπιεσμένοι (από τη δουλειά ή κάποιο πρόσωπο) και θέλετε να αποδεσμευτείτε.
Οι διακοπές θα σας κάνουν καλό και θα «γεμίσετε τις μπαταρίες σας», όμως να θυμάστε ότι το συνεχές τρέξιμο για να ξεφύγετε από κάτι ή κάποιον, σύντομα θα σας εξουθενώσει. Καλύτερα να αντιμετωπίσετε το όποιο πρόβλημα και αν χρειαστεί να κάνετε δραστικές αλλαγές στη ζωή σας.

Νούμερο 5
Είστε από τη φύση σας στοργικοί και πολλοί αποζητούν παρηγοριά σε εσάς, επειδή σας εμπιστεύονται. Ίσως υπάρχει κάποιος στη ζωή σας αυτή τη στιγμή που βασίζεται υπερβολικά πάνω σας (φίλος, συγγενής, σύντροφος ή ακόμη και μαθητής). Παρόλο όμως που απολαμβάνετε να βοηθάτε τους άλλους (και είστε πολύ καλοί σε αυτό), φροντίστε να μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Έχετε μια τάση να θυσιάζετε τις ανάγκες σας για χάρη αυτές των άλλων, οπότε θέστε τα όριά σας για να μην υποφέρετε όλοι.

Νούμερο 6
Το ηλιοβασίλεμα συμβολίζει κάτι που φτάνει στο τέλος του, οπότε ίσως κι εσείς βρίσκεστε σε ένα σημείο όπου περιμένετε το τέλος μιας περιόδου.
Ίσως ήταν κάτι που σας βάραινε ή σας κούραζε, όλα όμως τα πράγματα σε αυτή τη ζωή τελειώνουν, θα χρειαστεί όμως να καταβάλετε συνειδητή προσπάθεια για να «γυρίσετε σελίδα».

Νούμερο 7
Σας τραβάει η διασκεδαστική, ασυνήθιστη και ευφάνταστη πλευρά της ζωής, ενώ όλα τα αντιμετωπίζετε με χιούμορ και θετικότητα χαμογελώντας με κάθε ευκαιρία! Προσέξτε μόνο να μη χάνετε τις λεπτομέρεις που κάνουν τη διαφορά, όπως το καπέλο του αλόγου που είναι τρύπιο.

Μη χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας γιατί θα χάσετε πολύ σημαντικά πράγματα. Συνεχίστε να πορεύεστε με τη θετικότητα σύμμαχό σας, όμως φροντίστε να εξετάζετε κάθε περίσταση απ” όλες τις πλευρές.

Νούμερο 8
Ψάχνετε τον τρόπο να ελέγξετε μια αρκετά τρελή κατάσταση. Ίσως πρόκειται για ένα ανυπάκουο παιδί, κάποιο χρέος ή το ενοχλητικό αφεντικό σας. Ό,τι κι αν είναι καταβάλετε τεράστιες προσπάθειες να το φέρετε στα μέτρα σας.

Δυστυχώς όμως, η μέθοδός σας δεν έχει αποτέλεσμα. Μπορείτε να αποφύγετε ή να αγνοήσετε τα προβλήματά σας, αλλά αυτό δε θα τα λύσει. Ένα άγριο άλογο κλειδωμένο σε ένα στάβλο απλά θα βγει εκτός ελέγχου. Δε θα ηρεμήσει.

Πηγή
fanpage.gr

Πηγή
http://www.healingeffect.gr/2018/03/peftei-100-mesato-alogo-poy-soy-travixe-proto-tin-prosochi-apokalyptei-poios-eisai.html