Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Το τελευταίο ψηφίο του έτους που γεννηθήκατε αποκαλύπτει ένα τεράστιο μυστικό για την ζωή σας!


Η χρονιά που γεννηθήκαμε παίζει μεγάλο ρόλο στην ζωή μας. Αλλά το πιο σημαντικό είναι το τελευταίο ψηφίο.
Διάφορα στοιχεία αντιπροσωπεύουν αυτόν τον αριθμό. Υπάρχουν 5 στοιχεία: Αέρας, Φωτιά, Γη, Ξύλο και Νερό. Αυτά τα στοιχεία λένε πολλά για τον χαρακτήρα κάποιου, τις συνήθειές του και πολλά άλλα πράγματα.Εσείς τι χρονιά γεννηθήκατε;Διαλέξτε το τελευταίο ψηφίο σας και βρείτε σε ποιο στοιχείο αντιστοιχεί. Για παράδειγμα, εάν η χρονιά σας είναι 1987, τότε διαλέξτε το 7. Αυτό είναι το στοιχείο της φωτιάς.

#1. Μέταλλο(0-1)
Οι εκπρόσωποι του στοιχείου αυτού έχουν πολύ δυνατό χαρακτήρα και αντοχή. Είναι ανεξάρτητοι και πρόθυμοι να κάνουν μόνοι τους πράγματα. Θέλουν να ζουν αρμονικά και έχοντας αγάπη στην ζωή τους.

Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους. Τα μειονεκτήματά τους είναι η επιθυμία για δύναμη, τα πολυτελή αγαθά και το χρήμα.

#2. Νερό (2-3)
Οι εκπρόσωποι του στοιχείου του νερού είναι ευγενικοί, γοητευτικοί και συμπονετικοί άνθρωποι. Έχουν μεγάλη φαντασία και δημιουργικότητα και αυτό τους κάνει πετυχημένους στα επαγγέλματα που σχετίζονται με την τέχνη.

Έχουν πολύ καλό ένστικτο και προσέχουν την λεπτομέρεια.

#3. Ξύλο (4-5)
Έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και είναι δουλευταράδες. Έχουν την επιθυμία για καινοτομία, για νέες εμπειρίες και ονειρεύονται να εξερευνήσουν τον κόσμο με τα παράξενα μέρη και τους γρίφους του. Ποτέ δεν συμπεριφέρονται εγωιστικά.

#4. Φωτιά (6-7)
Οι εκπρόσωποι του στοιχείου της Φωτιάς λατρεύουν την περιπέτεια και ονειρεύονται να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο. Ενθουσιάζονται εύκολα, είναι γοητευτικοί και αυθόρμητοι και ξέρουν πώς να προσελκύουν τους ανθρώπους.

#5. Γη (8-9)
Οι εκπρόσωποι του στοιχείου της γης είναι αξιόπιστοι και φιλόδοξοι. Σκέφτονται προσεκτικά τα πάντα και ποτέ δεν κάνουν τρέλες. Λατρεύουν την πειθαρχία και την τάξη και γι’αυτό θέλουν να πηγαίνουν με βάση το πρόγραμμά τους. Το άγνωστο είναι ο μεγαλύτερός τους φόβος.


Πηγή
periergaa.blogspot.com

Πηγή
http://www.healingeffect.gr/2018/02/telefteo-psifio-tou-etous-pou-gennithikate-apokalypti-ena-terastio-mystiko-gia-tin-zoi-sas.html