Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΤΕΣΤ | Σε Ποιά Πόρτα Φοβάστε να Μπείτε; Δείτε Τι Σημαίνει Για Σας!


Το έργο του Campbell καλύπτει πολλές πτυχές της ανθρώπινης εμπειρίας. Η φιλοσοφία του έχει συνοψιστεί με τη δική του συχνά επαναλαμβανόμενη φράση: «Ακολουθήστε την ευδαιμονία σας».
Παρόλα αυτά δεν φαίνεται εύκολο, καθώς πολλοί άνθρωποι φοβούνται να ακολουθήσουν τα πάθη τους, είτε επειδή έχουν συχνά ένα πιο επικίνδυνο μονοπάτι, είτε γιατί δεν είναι απολύτως βέβαιοι τι είναι το «σίγουρο».
Ο Clifford N Lazarus, ψυχολόγος και διευθυντής του Ινστιτούτου Lazarus, έγραψε στο Psychology Today ότι «οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν φόβους και ανησυχίες. Συχνά είναι προσαρμοστικές και ορθολογικές συναισθηματικές απαντήσεις.

Αλλά σε πολλές περιπτώσεις, οι φόβοι και οι ανησυχίες δεν είναι προσαρμοστικές ή λογικές. Δεν κάνουν τίποτα περισσότερο παρά να δημιουργούν τεράστια και περιττά εμπόδια που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε στη ζωή ή απλά μας εμποδίζουν να νιώθουμε καλύτερα με τον εαυτό μας».

Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και «μπείτε» στις πόρτες που παρουσιάζονται! Αν σας ενδιαφέρει να καταλάβετε κάτι βαθύτερο για τον εαυτό σας, σε αυτό το τεστ του ενός βήματος, απλά επιλέξτε την είσοδο που σας τρομάζει περισσότερο, για να ανακαλύψετε τι θέλει η ψυχή σας «περισσότερο».
Σε ποιά πόρτα φοβάστε να μπείτε;

1. Εγκαταλελειμμένο Σπίτι

Αν επιλέξατε αυτήν την πόρτα, είστε ένα πολύ προσγειωμένο πρόσωπο. Δεν παίρνετε επιπόλαιες αποφάσεις, αναλύετε τις καταστάσεις στις καλύτερες δυνατές ικανότητές σας και βεβαιώνεστε ότι έχετε ζυγίσει όλες τις επιλογές σας. Βάζετε τις αξίες και την ηθική σας πάνω απ’ όλα και αναμένετε ότι οι άλλοι άνθρωποι θα κάνουν το ίδιο.

Η διακόσμηση στον τοίχο είναι ένα σύμβολο που εσείς κλείνετε συναισθηματικά και πνευματικά, αλλά το εσωτερικό φως είναι συμβολικό για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να περάσουν και άλλοι άνθρωποι. Ψάχνετε συναισθηματική ικανοποίηση και μια σχέση που δεν θα είναι μόνο συναισθηματική αλλά και διανοητική.

2. Σκάλες

Αν επιλέξατε αυτήν την εικόνα, είστε κάποιος που αγαπά τη ζωή. Είστε ελεύθεροι, αλλά φοβάστε το άγνωστο και φοβάστε να πεθάνετε. Αυτό είναι επίσης ένα σημάδι ότι φοβάστε το θάψιμο.

Θέλετε να είστε υγιείς και αυτό θέλετε να διαρκέσει για αρκετό καιρό. Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να διατηρήσετε έναν καλό και υγιεινό τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένης της υγιεινής διατροφής και της τακτικής άσκησης. Παρασκέφτεστε για τα περισσότερα πράγματα, αλλά σας αρέσει να ζείτε και θέλετε να δείτε πώς τα πάντα βγαίνουν «προς τα έξω».

3. Σπήλαιο

Η σπηλιά στον πάγο είναι μια κραυγή για τη ζεστασιά. Φοβάστε να μην σας βλάψουν και να μην σας απογοητεύσουν.

Αυτοί οι φόβοι σας κάνουν να προτιμάτε να μένετε μόνοι σας, επειδή ξέρετε τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους στην καρδιά σας. Ξέρεις τον εαυτό σου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Νιώθεις την ανάγκη να αγαπάς, με όλες τις έννοιες της λέξης.

4. Ξύλινη καμπίνα

Αυτό το τρομακτικό σπίτι είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σκεφτείς ποτέ. Το σπίτι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, που σημαίνει ότι φοβάστε να είστε φτωχός και να χάσετε τον πλούτο σας. Μπορείτε, εν αγνοία σας, να δίνετε περισσότερη αξία σε υλικά αντικείμενα που όμως δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να προχωρήσουν κάποια πράγματα.

Είστε έντονα πιστοί και ειλικρινείς και πραγματικοί, αλλά δεν είστε σίγουροι ότι όλοι το καταλαβαίνουν αυτό και ότι σας εκτιμούν γι ‘αυτό. Επιζητείτε υλικό πλούτο στη ζωή, αλλά ξεχνάτε ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε αγάπη και ευτυχία και ότι είστε και θα είστε αγαπητοί για αυτό που είστε και όχι για το πόσα χρήματα ή πλούτο έχετε.

5. Σήραγγα

Εάν η σήραγγα σας φοβίζει, τότε ο συναισθηματικός τομέας σας βρίσκεται σε ένα χάος. Είναι σαν παλιόρουχα πεταμένα από δω κι από κει και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε το μεγαλύτερο μέρος τους. Πρέπει να φτάσετε σε ένα σημείο εκκαθάρισης και να καταλάβετε ποιες είναι οι πραγματικές συγκινήσεις σας.

Είστε ένα έξυπνο άτομο αλλά τα συναισθήματα σας κυβερνούν και όχι το αντίθετο. Εστιάζετε στα προβλήματά σας πάρα πολύ, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ψάξετε τις λύσεις. Επιδιώξτε να είστε άνετοι με τον εαυτό σας στη ζωή σας και να έχετε εμπιστοσύνη. Υπάρχει φως πέρα ​​από το σκοτάδι, ας μην σταθούμε στα κακά πράγματα.

6. Πόρτα με αλυσίδες

Το μπλε χρώμα της πόρτας είναι αρκετά σημαντικό σε αυτή την περίπτωση, καθώς είναι το χρώμα του ουρανού. Δουλεύετε σκληρά και καθορίζετε υψηλά πρότυπα για τον εαυτό σας που εργάζεστε σκληρότερα για να τα φτάσετε.

Είστε ένα συγκεντρωμένο και ταξινομημένο άτομο που καταλαβαίνει πώς λειτουργεί η ζωή και ο κόσμος. Δίνετε πολύ από τον εαυτό σας όταν εργάζεστε, οπότε είναι σημαντικό προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πηγή: diadrastika.com

Πηγή
http://www.truelife.gr/test-se-poia-porta-fovaste-na-mpeite-deite-ti-simainei-gia-sas/