Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Γρήγορο ψυχολογικό τεστ. Τι δείχνει το χρώμα των νυχιών σου για την προσωπικότητα σου;


Ακόμα και το χρώμα που επιλέγεις στο μανό μπορεί να λέει κάτι για τον χαρακτήρα σου.

Μια μέρα για σπα με τις φίλες τους, είναι από τις αγαπημένες στιγμές των γυναικών. Συζητήσεις, καφές, περιοδικά και φυσικά ένα καλό μανικιούρ – πεντικιούρ. Ωστόσο, ένα από τα πιο δύσκολα μέρη του μανικιούρ – πεντικιούρ, είναι η επιλογή του χρώματος. Κάθε φορά που βάφουμε τα νύχια μας, δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε το χρώμα που θα τα κάνουμε. Βέβαια, συνήθως καταλήγουμε στα ίδια χρώματα. Το χρώμα που επιλέγουμε να βάφουμε συνήθως τα νύχια μας, μπορεί να αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για τον χαρακτήρα μας.

Διαλέξτε γρήγορα ένα χρώμα και δείτε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σας.

1. Μαύρο



Το μαύρο είναι το χρώμα των δημιουργικών ανθρώπων. Το μαύρο, σημαίνει ότι έχετε μια καλλιτεχνική πλευρά, είτε είστε ποιητής, γλύπτης ή ζωγράφος. Ακόμα και αν δεν είστε καλλιτέχνες, το μαύρο σημαίνει ότι έχετε ένα πολύ δημιουργικό μυαλό.

2. Ανοιχτό πράσινο


Το πράσινο, σημαίνει ότι είστε πολύ ενεργητικοί και ενθουσιώδεις. Παρά το γεγονός ότι έχετε πολλή ενέργεια, είστε και πολύ προσγειωμένοι. Πάντα κάνετε τους άλλους να χαμογελούν και είστε έτοιμοι για μια καινούργια περιπέτεια.

3. Λιλά


Είστε ήρεμοι και χαλαροί. Οι κοντινοί σας άνθρωποι σας θεωρούν αξιόπιστους και σας εκμυστηρεύονται τα προβλήματά τους. Δεν είστε επικριτικοί και συνήθως είστε πολύ ανοιχτόμυαλοι. Δεν είστε το κέντρο της προσοχής, αλλά είστε αξιαγάπητοι.

4. Πορτοκαλί


Είστε τολμηροί και παρορμητικοί. Σας αρέσουν οι περιπέτειες και έχετε πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής και να σας θαυμάζουν για τον τρόπο ζωής σας. Είστε ελεύθερο πνεύμα και δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

5. Μπορντό



Το μπορντό είναι εκλεπτυσμένο και σέξι. Επίσης, σημαίνει ότι είστε πολύ ώριμοι. Οι άλλοι ζητούν τις συμβουλές σας, ειδικά σε προβλήματα καρδιάς και ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σας για σημαντικά προβλήματα. Έχετε αυτοπεποίθηση και αυτό σας κάνει να φαίνεστε σέξι στα μάτια των άλλων.

6. Λευκό


Το λευκό είναι το χρώμα της νεότητας. Είστε η ψυχή της παρέας και πάντα κάνετε τους άλλους να ξεχνιούνται από τα προβλήματά τους και να περνούν καλά. Οι φίλοι σας ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σας για να τους φτιάξετε τη διάθεση. Επίσης, σας αρέσει να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας.

7. Απαλό ροζ


Αν σας αρέσει το απαλό ροζ ή άλλα ουδέτερα χρώματα, σημαίνει ότι είστε φιλικοί και ευγενικοί. Είστε φιλόδοξοι και πολύ προσανατολισμένοι στην καριέρα σας. Επίσης, έχετε χάρη και κομψότητα στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας.

8. Κόκκινο


Έχετε δυναμική προσωπικότητα και ηγετικές τάσεις. Έχετε ηγετικές ικανότητες και σας αρέσει να βρίσκεστε ανάμεσα σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Είστε πολύ περιγραφικοί και οι άλλοι πάντα περνούν ωραία μαζί σας.

Πηγή:tilestwra.gr

Πηγή
http://www.womantoc.gr/psychology/article/grigoro-psyxologiko-test-ti-deixnei-to-xroma-ton-nyxion-sou-gia-tin-prosopikotita-sou