Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Διαβάστε τα χέρια σας: το σχήμα των δαχτύλων μπορεί να φανερώσει πολλά για ένα άτομο!


Δείτε τι μπορεί να φανερώνουν οι τύποι δαχτύλων για την προσωπικότητα ενός ατόμου.

Δάχτυλο Α
Αν έχετε το ίδιο σχήμα δακτύλων, όπως φαίνεται στο σχήμα Α, είναι πιθανό είστε μυστικοπαθείς. Δεν θέλετε να μιλήσετε για τα σχέδια και τα όνειρά σας. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να δοθούν μόνο στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

Έχετε μια μεγάλη καρδιά και είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τον εαυτό εάν αυτό είναι απαραίτητο.

Γενικά, οι άνθρωποι με αυτή τη μορφή των δακτύλων είναι ειλικρινείς και ευγενικοί. Και έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ!

Δάχτυλο Β

Αν έχετε το ίδιο σχήμα δακτύλων, όπως φαίνεται στο σχήμα Β, Το πιο πιθανό είναι ότι υπάρχουν στιγμές που δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Αλλά αν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι δεν μπορεί να σας σταματήσει κανείς.

Δεν είστε εύκολος χαρακτήρας και δεν μιλάτε σε αγνώστους, αλλά στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σε σας είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας.

Είστε ένας δυνατός άνθρωπος σε οποιαδήποτε κατάσταση. Και μπορείτε να ζηλεύετε μόνο την επιμονή σας!

Δάχτυλο Γ

Αν έχετε το ίδιο σχήμα δακτύλων, όπως φαίνεται στο σχήμα Γ, είστε ένας άγγελος ειρήνης, βοηθώντας τους ανθρώπους να βρουν κοινό έδαφος. Επίσης είστε εγγενείς συναισθηματικότητας και κρατάτε εύκολη στάση προς το περιβάλλον, το οποίο στις μέρες μας δεν είναι αρκετό για πολλούς.

Ασθένειες από την μορφή των δακτύλων.


Το σχήμα των δακτύλων και των αρθρώσεων σας, μπορούν επίσης να προσδιορίσουν κάποια νόσο.

Οι επώδυνες αρθρώσεις των δακτύλων που έχουν ακανόνιστο σχήμα είναι ένα σημάδι της οστεοαρθρίτιδας. Οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές εμφανίζονται σε ασθενείς με ουρική αρθρίτιδα.

Εάν οι αρθρώσεις διογκώνονται και πρήζονται η υπάρχει ένα κόκκινο σημάδι είναι μια εκδήλωση της πολυαρθρίτιδα. Σε μια τέτοια περίπτωση, ζητήστε αμέσως ιατρική βοήθεια.

Ο πόνος μεταξύ του δεύτερου και τρίτου δακτύλου του δακτυλίου και το δείκτη προειδοποιεί επικείμενη εκδήλωση της ασθένειας στις αρθρώσεις του γόνατου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πηγή
https://piraeusview.gr/2016/11/diavaste-ta-cheria-sas-to-schima-ton-dachtilon-mpori-na-fanerosi-polla-gia-ena-atomo/