Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Τι αποκαλύπτουν για την προσωπικότητά σου τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου;


Το μέτωπο, τα αφτιά σου, ακόμα και τα χείλια σου φανερώνουν πολλά για τον χαρακτήρα σου!

Λένε ότι η εμφάνιση δεν είναι το παν! Ωστόσο, τα φυσικά χαρακτηριστικά σου μπορεί να λένε πολλά περισσότερα για σένα από όσα έχεις φανταστεί…

Μια πιο κοντινή ματιά στα στοιχεία του προσώπου σου θα σου αποκαλύψει πολλά.
1. Μέτωπο
Αν έχεις φαρδύ μέτωπο, είσαι έξυπνος και μαθαίνεις πολύ γρήγορα νέα πράγματα. Αν έχεις ένα πιο στενό μέτωπο, τότε τείνεις να είσαι πιο συναισθηματικός και εσωστρεφής. Αν έχεις στρογγυλό μέτωπο, τότε έχεις μεγάλη φαντασία και είσαι πολύ δημιουργικός. Αν έχεις κωνικό μέτωπο, τότε είσαι ευγενής και νοιάζεσαι για τους γύρω σου.

2. Μάτια

Τα μπλε μάτια είναι συνδεδεμένα με τα νιάτα, την αθωότητα και την γαλήνη. Οι άνθρωποι με καστανά μάτια τείνουν να είναι πιο ώριμοι, βέβαιοι και ασφαλείς. Αν έχεις πράσινα μάτια, τότε θεωρείσαι ένας αρκετά μυστήριος τύπος, δημιουργικός, αλλά και λίγο ζηλιάρης. Οι άνθρωποι με φωτεινά μάτια είναι αυθόρμητοι και απρόβλεπτοι, ενώ αυτοί που έχουν γκρι μάτια είναι πιο σοφοί και έχουν περισσότερες γνώσεις.

3. Αφτιά

Οι άνθρωποι που έχουν αφτιά σε σχήμα διαμαντιού είναι μυστήριοι και κακόκεφοι. Όσοι έχουν «ορθογώνια» είναι πιο αξιόπιστοι και σταθεροί, ενώ εκείνοι που τα έχουν πιο στρόγγυλα είναι πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί τύποι. Αν ο λοβός του αυτιού σας είναι κολλημένος στο πρόσωπό σας, τότε έχετε μια σταθερή και αξιόπιστη προσωπικότητα. Αν δεν είναι, τότε είστε ελεύθερα πνεύματα και απρόβλεπτοι.

4. Μύτη

Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι η μεγάλη μύτη δείχνει μια large και φιλόδοξη προσωπικότητα, ενώ μια μικρή δείχνει άνθρωπο γλυκό και γενναιόδωρο. Αν έχεις μακριά μύτη, είσαι δυναμικός/η και δραστήριος/α, ενώ η κοντή μύτη, έχεις μια συγκρατημένη και ήσυχη συμπεριφορά.

5. Χείλια

Οι άνθρωποι με γεμάτα χείλια λέγεται ότι είναι πιο συμπονετικοί, νοιάζονται περισσότερο και γίνονται καλοί γονείς. Εκείνοι που έχουν λεπτά χείλια είναι άνθρωποι πιο ανεξάρτητοι και εσωστρεφείς. Αν έχετε ένα μεγάλο «τόξο του έρωτα» τότε είστε προορισμένοι να ζήσετε μια δημιουργική και κοινωνική ζωή. Αν έχετε πιο μικρό, τότε είστε ευγενικοί και ρομαντικοί.

Πηγή
http://www.astrology.gr/zodia/enallaktiki-gonia/story/114529/ti-apokalyptoyn-gia-tin-prosopikotita-soy-ta-xaraktiristika-toy-prosopoy-soy