Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Πώς δείχνει το κάθε ζώδιο τον έρωτά του;

Ο έρωτας αποτελεί κινητήριο δύναμη για όλους μας. Κάθε εκπρόσωπος του ζωδιακού εκδηλώνει τα αισθήματά του με διαφορετικό τρόπο. Άλλοι είναι πιο ενθουσιώδεις, άλλοι πιο μυστικοπαθείς, άλλοι σε θεωρούν οικογένεια απ’ την πρώτη στιγμή, άλλοι κρατούν αποστάσεις, άλλοι σου λένε «σ’ αγαπώ» με την πρώτη, άλλοι μιλάνε μόνο με τα μάτια. Κι αυτή είναι η ομορφιά. Ο έρωτας ιδωμένος μέσα από διαφορετικές προσωπικότητες έχει να μας μάθει πολλά, τόσο για τη βίωσή του, όσο και για τον εαυτό μας. 
Για να μάθετε πώς δείχνει κάθε ζώδιο τον έρωτά του, ρίξτε μία ματιά!

Κριός: Ενθουσιάζεται τρελά, παθιάζεται, γίνεται ρομαντικός και κάνει εκπλήξεις. Επίσης, το παίζει αδιάφορος. Ναι, το κάνει για να σας δυσκολέψει λίγο, αλλά και για να μη χάσει το ενδιαφέρον του, αν ενδώσετε αμέσως. Δόξα τω Θεώ έχει αυτογνωσία.



Ταύρος: Γίνεται περισσότερο αισθησιακός, αυξάνεται η ανάγκη του για σεξ, κάνει συχνές προτάσεις για εξόδους και ιδιαίτερα για δείπνο. Κάνει τον άνθρωπό του να αισθάνεται ασφάλεια, ώστε να τον πείσει ότι είναι ο κατάλληλος για σχέση. Δεν είναι υπερεκδηλωτικός, όλα με μέτρο.



Δίδυμοι: Φοράει κόκκινα γυαλιά, τα βλέπει όλα ρόδινα, υπερενθουσιάζεται, είναι μες την καλή χαρά, είναι ιδιαίτερα ομιλιτικός και ερωτύλος. Σας γεμίζει με ερωτικές ατάκες που θα θυμάστε μια ζωή. Δεν περνά όλη τη μέρα μαζί σας, βαριέται κιόλας ή μάλλον φοβάται μήπως βαρεθεί και κρατά μια κάποια απόσταση.



Καρκίνος: Σας βλέπει σαν οικογένεια. Σας καλεί συχνά στο σπίτι του για να αισθανθείτε οικεία μαζί του. Σας μαγειρεύει, σας φροντίζει, είναι συνέχεια κοντά σας για να σας αγγίζει. Επιδιώκει την επαφή σωματική και κυρίως συναισθηματική με κάθε τρόπο. Γίνεται λίγο πιεστικός στην έκφραση της αγάπης του.



Λέων: Γίνεται πιο γοητευτικός από ποτέ όταν ερωτεύεται. Σας διεκδικεί με επιμονή και πάθος. Στήνει αισθησιακά σκηνικά για να σας αποπλανήσει. Είναι γενναιόδωρος και θέλει να σας τα προσφέρει όλα σε μία νύχτα. Αν σας ερωτευθεί γίνεται υπερπροστατευτικός και εκφράζει την αγάπη του και λεκτικά, αλλά και μέσα από όμορφες χειρονομίες.



Παρθένος: Συγκρατημένες αντιδράσεις έχει ένας Παρθένος. Δεν πολυκαταλαβαίνεις ότι ερωτεύθηκε. Ίσως παρατηρήσεις ότι σου χαμογελάει λίγο πιο συχνά, σε ειρωνεύεται για να σε πειράξει ή σε περιτριγυρίζει για να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο μαζί σου. Θα κάνει πρόταση για ραντεβού με επιφυλακτικότητα, αλλά θα κρατήσει και φιλική στάση για να μην καρφωθεί. Αν ερωτευθεί δυνατά ξυπνά και η ποιητική φύση του.



Ζυγός: Σας μιλά συνέχεια. Θέλει να σας κεντρίσει επικοινωνιακά το ενδιαφέρον σας ως γνήσιος διπλωμάτης που είναι. Φλερτάρει ανοιχτά και κάνει προτάσεις για τετ α τετ συναντήσεις. Είναι ρομαντικός, ευγενής και ερωτικός. Αν σας ερωτευθεί θα σας κάνει συχνά κομπλιμέντα, θα έχετε σχεδόν κάθε μέρα κάποια πρόταση για έξοδο και θα σας κάνει να γελάτε.



Σκορπιός: Όταν ερωτεύεται ένας Σκορπιός γίνεται εσωστρεφής και μυστηριώδης. Δε θα σας το δώσει ποτέ στο πιάτο. Θα σας κοιτάζει επίμονα, θα σας πετάει υπονοούμενα ερωτικής φύσεως, θα σας αγγίζει αλλά θα περάσει λίγος καιρός για να εκδηλωθεί. Θέλει να είναι σίγουρος και για τα δικά σας συναισθήματα. Δε μιλά πολύ, τα χέρια του έχουν τον πρώτο λόγο.



Τοξότης: Όταν ερωτεύεται τον καταλαβαίνεις. Έχει μόνιμα ένα χαμόγελο ευτυχίας. Ενθουσιάζεται με ό,τι κι αν κάνει το αντικείμενο του πόθου του, κάνει προτάσεις για εκδρομές και πηγαίνουν παντού μαζί. Είναι εκδηλωτικός, παθιάρης και φέρεται σαν παιδί. Φλερτάρει έντονα, κάνει αναπάντεχες εκπλήξεις και αδιαφορεί πλήρως για τα μάτια του κόσμου.



Αιγόκερως: Δύσκολος με τα λόγια, αν και όταν ερωτεύεται γίνεται αισθησιακά ρομαντικός. Σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και προσπαθεί να σου φτιάχνει τη μέρα με όμορφες κουβέντες. Είναι παθιασμένος άνθρωπος και μόλις συνειδητοποιήσει τα αισθήματά του περνά στην πράξη. Το σεξ είναι σημαντικό και δεν το καθυστερεί. Σου κάνει κομπλιμέντα με μέτρο. Αντιλαμβάνεσαι ότι σε ερωτεύθηκε στη σιωπή του όταν σε κοιτάζει.



Υδροχόος: Φευγάτος, ονειροπόλος και περιπετειώδης. Σε έχει ερωτευθεί αν σε προσκαλεί σε κάθε εκδήλωση που παρευρίσκεται κι αν αναλύει μαζί σου φιλοσοφικά ζητήματα. Θέλει να σε κεντρίσει πρώτα εγκεφαλικά και να σε γνωρίσει πριν προχωρήσει. Έχει τάσεις απομόνωσης και συχνά αποτραβιέται απ’ την καθημερινότητα. Όσο περισσότερο θέλει να σε βλέπει, τόσο περισσότερο σε έχει ερωτευθεί.



Ιχθύες: Τον καταλαβαίνεις αμέσως μόλις ερωτεύεται. Γίνεται ευδιάθετος, σε αγκαλιάζει συχνά, σου στέλνει λουλούδια, αφήνει ραβασάκια, σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και σου μιλά για τα συναισθήματά του. Είναι δοτικός και ευαίσθητος. Αν σε θεωρήσει δικό του άνθρωπο απ’ την αρχή και λειτουργεί προστατευτικά, σε αγαπά.

Πηγή
http://www.pillowfights.gr/astra-na-lene/pos-deixnei-to-kathe-zodio-ton-erota-toy/