Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Contouring στα φρύδια: Πώς θα το πετύχετε;

Η νέα τάση στην ομορφιά
Τα τελευταία χρόνια τα trends στα γυναικεία φρύδια έχουν περάσει από 40 κύματα. Άλλοτε πλούσια, άλλοτε λεπτά, άλλοτε στρογγυλά και άλλοτε με γωνίες, τα φρύδια έχουν αποτελέσει πολλές φορές το επίκεντρο των συζητήσεων. Αυτή τη φορά, μια νέα τάση έρχεται να ταράξει τα νερά του μακιγιάζ των φρυδιών μας, η οποία δεν είναι άλλη από το contouring.
Αν θέλετε να ανυψώσετε το μάτι σας και να κάνετε πιο έντονο το βλέμμα σας, αυτή η πρόταση σας αφορά καθώς φέτος τα έντονα τόξα πρωταγωνιστούν.

Διαβάστε πως θα το πετύχετε βήμα-βήμα:
1. Εφαρμόστε το χρώμα της σκιάς σας ακολουθώντας την τάση του όμπρε, δηλαδή πιο ανοιχτή απόχρωση στην εξωτερική πλευρά του βλεφάρου και πιο σκούρα στην εσωτερική. Αυτή η απλή διχρωμία μετατρέπει ακόμα και τα πιο στημένα φρύδια που φαίνονται φυσικά.


2. Το τέλος του φρυδιού σας θα πρέπει πάντα να βρίσκεται στο ίδιο ύψος με το τέλος του ματιού σας. Τα φρύδια μας απλώς ενισχύουν την ένταση του βλέμματός μας. Δεν χρειάζονται υπερβολές.


3. Σχηματίστε τις άκρες των φρυδιών σας. Ο καθορισμός των άκρων του φρυδιού κάνει το βλέμμα σας να δείχνει πάντα καθαρό και λαμπερό! Τέλος, προκειμένου να φωτίσετε και να διευρύνετε την περιοχή των ματιών, προσθέστε λίγη ματ σκιά κάτω από το τόξο του φρυδιού σας.

Πηγή
http://www.gynaikamagazine.gr/

Πηγή
http://www.ekriti.gr/gynaika-omorfia/contouring-sta-frydia-pos-tha-petyhete#sthash.Lj1OjYz0.kNk11K0K.dpbs