Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Τι είδατε πρώτα; Αυτό το τεστ μπορεί να αποκαλύψει τι ψάχνετε στη ζωή

Τα μάτια είναι θαυμάσια εργαλεία για να αντιληφθούμε τον κόσμο γύρω μας και μας βοηθούν να αναζητήσουμε τα πράγματα που θέλουμε στη ζωή. 
Αυτό που αντιλαμβάνονται τα μάτια μας μπορεί επίσης να επηρεάζεται από τις ιδέες, τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις που έχουμε για ένα αντικείμενο αλλά και από προηγούμενε εμπειρίες μας με παρόμοια αντικείμενα. Καθώς το μυαλό βγάζει ένα νόημα για αυτό που βλέπει, έχει πρόσβαση σε πολλές σύνθετες διανοητικές βάσεις δεδομένων και ενώ ακόμα προσπαθούμε να τα καταλάβουμε όλα αυτά, ξέρουμε ότι μέρη του χαρακτήρα μας μπορούν να επηρεάσουν τελικά αυτό που βλέπουμε. 

Όταν είδατε για πρώτη φορά την εικόνα, τι παρατηρήσατε πρώτα; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι ψάχνετε στη ζωή: 

Τον σκύλο 

Αν είδατε πρώτα τον σκύλο, τα μάτια σας παρατηρούν τις λεπτομέρειες περισσότερο από το μέσο όρο. Ο σκύλος αντιπροσωπεύει την πίστη, τη χαλάρωση και την γαλήνη, και αν τον παρατηρήσατε πρώτο, εκτιμάτε πολύ αυτές τις ιδιότητες και τις ψάχνετε σε ένα σύντροφο. 

Είναι πιθανό ότι έχετε μια ισχυρή αίσθηση εσωτερικής γαλήνης την οποία έχετε αναπτύξει με χρόνια προσωπικής ανάπτυξης και αφού δοκιμάσατε πολλές απολαύσεις της ζωής, αυτό που πραγματικά θέλετε είναι ένα ζεστό και άνετο σπίτι για να το μοιραστείτε με κάποιον που σας καταλαβαίνει και σας υποστηρίζει.

Ο σεβασμός είναι σημαντικός για εσάς και ο σύντροφος που θέλετε γνωρίζει πώς να σας δώσει χώρο και πώς να σεβαστεί τα όριά σας. Είναι αξιόπιστος και θα σας λέει την ειλικρινή του άποψη, ακόμα κι αν δεν είναι πάντα αυτό που θέλετε να ακούσετε, όμως η επιθυμία του είναι να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε την καλύτερη δυνατή πορεία σας στη ζωή. 

Εκείνοι που βλέπουν πρώτα τον σκύλο αναζητούν επίσης ειλικρίνεια στη ζωή, καθώς οι μικροί τρόποι με τους οποίους δείχνετε ότι νοιάζεστε σημαίνουν πολλά για τους άλλους. 

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι καθώς αναζητάτε αυτόν τον υπέροχο και υγιή σύντροφο στη ζωή, αυτό που επιθυμείτε μπορεί επίσης να βρεθεί εσωτερικά και σε μεγαλύτερες ποσότητες. Η καρδιά μας κατέχει την αγάπη που πρέπει να δώσουμε στον εαυτό μας και όταν μάθουμε τελικά να δίνουμε στον εαυτό μας αυτή την απαραίτητη εσωτερική ευσπλαχνία, οι βαθιές μας επιθυμίες εκπληρώνονται, καθώς επιτρέπουμε στις πληγές μας να επουλωθούν. 

Η εσωτερική ικανοποίηση, όπως γνωρίζετε ήδη, φέρνει μεγάλη ευτυχία και με το να μάθετε ακόμα περισσότερους τρόπους για το πως δώσετε στον εαυτό σας την αγάπη που σας αξίζει, θα δημιουργήσετε το εσωτερικό συναισθηματικό περιβάλλον που χρειάζεστε για να προσελκύσετε τον πιστό και γαλήνιο σύντροφο που αναζητάτε. 

Το πρόσωπο 

Αν είδατε πρώτα το πρόσωπο, το μυαλό σας επικεντρώνεται στη μεγάλη εικόνα της ζωής. Γνωρίζετε τους στόχους σας, τους τομείς στους οποίους είστε καλοί και τι θέλετε να πετύχετε στο κοντινό μέλλον. Είστε γνωστοί για την ακεραιότητά και την αξιοπιστία σας, καθώς όταν δεσμεύεστε με κάτι, κάνετε πάντα ότι καλύτερο μπορείτε. Η ικανότητά σας να πετύχετε στο σχολείο, στην καριέρα και στην οικογένεια είναι η καλύτερη, αλλά μπορείτε να βαρεθείτε πολύ εύκολα τα καθήκοντα του σπιτιού, οπότε χρειάζεστε πράγματα που σας ενδιαφέρουν για να παραμείνετε κινητοποιημένοι. 

Μέρος αυτού που αναζητάτε πιθανότατα συνδέεται με την βαθιά εσωτερική δημιουργικότητα της καρδιάς σας. Γνωρίζετε ήδη τι θέλετε στη ζωή, αλλά ένα κομμάτι μέσα σας λέει ότι μπορεί να υπάρχει κάτι περισσότερο, κάτι πιο πολύτιμο, κάτι που σημαίνει περισσότερα για σας. 

Ένα μεγάλο σπίτι, σε μια όμορφη κοινότητα για την οικογένειά σας, ένα ωραίο αυτοκίνητο, και μια σταθερή συνταξιοδότηση, όλα αυτά είναι ελκυστικά, όμως, όταν ασχολούμαστε με την δημιουργική πλευρά της καρδιάς μας, γνωρίζουμε ότι τα παραπάνω απλώς αντιπροσωπεύουν τις βασικές ανάγκες επιβίωσης του εαυτού μας και των αγαπημένων μας. Υπάρχει μια βαθύτερη σημασία στη ζωή από το τι φοράμε, τι τρώμε και τι αγοράζουμε. Τα βαθύτερα ήσυχα μέρη της καρδιάς σας γνωρίζουν ήδη αυτό που πραγματικά αναζητάτε και η απάντηση ίσως είναι πιο κοντά στην αγάπη, παρά στον υλικό πλούτο της ζωής. 

Αφιερώστε λίγο χρόνο για διαλογισμό, για να μείνετε λίγο μόνοι στην φύση, και στη συνέχεια ακούστε αυτό που πραγματικά σας λέει η καρδιά σας. Όταν νιώσετε την καρδιά σας να ελκύεται από μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ή να φέρνει κάτι στο μυαλό σας, θα ξέρετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε στη ζωή και θα σας δώσει μια ικανοποίηση που θα κρατήσει στα χρόνια που θα έρθουν.

Μετάφραση, επιμέλεια: L.C. 
awakengr.com via themindsjournal.com

Πηγή
http://www.awakengr.com/ti-eidate-prota-ayto-to-test-mporei-na-apokalypsei-ti-psachnete-sti-zoi/