Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Τι αποκαλύπτουν για την προσωπικότητά σου τα μέρη του σώματός σου;

Και όμως… το σώμα σου «μιλάει» και αποκαλύπτει πολλά.
Τα χέρια μας, τα πόδια μας, ακόμα και οι ελιές μας δείχνουν στοιχεία της προσωπικότητά μας.
ΧΕΡΙΑ

Αν το δάχτυλο που φοράς την βέρα σου είναι μεγαλύτερο από το δείκτη σου, αυτό σημαίνει ότι είσαι γοητευτικός, χαρισματικός και σου αρέσει να αναλαμβάνεις τα ηνία της σχέσης σου. Αν ισχύει το αντίστροφο, τότε είσαι πρακτικός και ευρηματικός ηγέτης. Αν τα δάχτυλά σου είναι ίσα, τότε έχεις μεγάλη συμπόνια και ζεστασιά και αγαπάς να βοηθάς τους άλλους.

ΠΟΔΙΑ

Αν τα δάχτυλα του ποδιού σου ξεκινούν από το μεγαλύτερο και πάνε στο μικρότερο, τότε έχεις ένα συνηθισμένο πόδι. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα ισορροπημένο άτομο και ανοιχτόμυαλο. Αν το δεύτερο δαχτυλάκι του ποδιού είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα, τότε έχεις ένα «πόδι φωτιά» που σημαίνει ότι είσαι δραστήριος, αθλητικός και εξωστρεφής. Ένα τετράγωνο πόδι, είναι αυτό που έχει όλα τα δάχτυλά του ίσα. Αυτό δείχνει άνθρωπο πρακτικό και με αναλυτικό μυαλό.

ΕΛΙΕΣ

Μια ελιά στο μέτωπο δείχνει πλούτο και σοφία. Άνθρωποι με ελιές στο πηγούνι, τείνουν να είναι πιο αποφασιστικοί και πεισματάρηδες. Αν έχεις μια ελιά στο μάγουλο, είσαι ένα ευαίσθητο, ειλικρινές και συμπονετικό άτομο. Μια ελιά στην μύτη δείχνει ότι είσαι τολμηρός άνθρωπος που μάλιστα θα αφήσει το σημάδι του στην ζωή. Οι ελιές στα χέρια δείχνουν ένα άτομο εργατικό, ενώ οι ελιές στα πόδια δείχνουν ότι θα ταξιδεύεις πολύ στο εξωτερικό.

Πηγή
http://www.astrology.gr/zodia/enallaktiki-gonia/story/115234/ti-apokalyptoyn-gia-tin-prosopikotita-soy-ta-meri-toy-somatos-soy?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery