Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Τη Γυναίκα Που Φορά Για Κόσμημα Το Χαμόγελό Της, Μην Τη Φοβάσαι!

Γράφει η Αγάπη Μποστανίτη
Τη Γυναίκα Που Φορά Για Κόσμημα Το Χαμόγελό Της, Μην Τη Φοβάσαι!
Υπάρχουν πολλά και διάφορα πράγματα κυρίως καλλυντικά που μπορούν να κάνουν όμορφη μια γυναίκα, ίσως και εκθαμβωτική μα αυτό που θα κάνει μια γυναίκα μοναδική και ξεχωριστή είναι το χαμόγελο.

Εκείνο το διαφορετικό σχηματισμό στο πρόσωπο για την κάθε μία.

Είναι ένα άλλο είδος ταυτότητας το χαμόγελο αυτών των γυναικών. Μια ταυτότητα που περιλαμβάνει εξυπνάδα, χιούμορ, ευστροφία και φυσικά ετοιμολογία, δεν αφήνουν καμία λέξη και κανένα σχόλιο να πέσει κάτω.

Το υπέροχο είναι πως είναι φοβεροί ατακαδόροι, σε βαθμό που και κατάθλιψη να έχεις θα ζητήσεις καινούργια χάπια γιατί ξαφνικά θα έχεις ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Η αυτοπεποίθηση, ο αυτοσαρκασμός και η ευελιξία στους διάφορους τύπους ανθρώπων που έρχονται σε επαφή καθημερινά είναι στο κόκκινο είναι τόσο δυναμικές γιατί έχουν το δυνατότερο όπλο είναι πάντα χαμογελαστές.

Άσε που τις περισσότερες φορές είναι επικίνδυνο να κάθεσαι πολύ κοντά τους γιατί το εκκωφαντικό τους γέλιο μπορεί να σε κουφάνει γελάνε πάντα δυνατά και πολύ.


Δυνατή ψυχή, αυτή είναι η πηγή τους. Μια πηγή που τις αφήνει να τσαλακωθούν, να βγει και λίγο εκτός γραμμής το κραγιόν τους και η εικόνα τους να είναι πρόχειρη αλλά αληθινή.
Μια εικόνα που έχει γίνει χίλια γυαλιά, κρύσταλλα, διαμάντια από πληγές και πόνους μα η ομορφιά της δε χάθηκε ποτέ.

Τινκ! Ψηλά το φρύδι και με έξυπνο βλέμμα πάντα με μάτια που πετάνε σπίθες και με το τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο, οι γυναίκες αυτές είναι φωτοβολίδες στα εννοούμενα και στα υπονοούμενα.

Θα χαμογελάσουν στο πιο έξυπνο αστείο μα θα συνεχίζουν και όταν ψύχος θα έχει κατακλύσει την στιγμή που θα πεις ότι πιο κρύο σε αστείο υπάρχει γιατί είναι πάντα ευγενικές.

Μια ευγένεια που συνοδεύεται από απαράμιλλο χιούμορ. Ο κώδικας επικοινωνίας τους για να τις φλερτάρεις, να τις αφήσεις να σε μαγέψουν με αυτό αλλά σε παρακαλώ μην τις φοβηθείς. Ξέρω είναι αφοπλιστικό το χαμόγελο μα δε θέλει να σε τρομάξει.

Μην τις δεις σαν κλόουν που το χαμόγελο τους τρομοκρατεί, αφήσου στην γοητεία που προσφέρει μια γυναίκα αληθινή, δυναμική και προπάντων χαμογελαστή.
Πηγή: loveletters.gr

Πηγή
http://www.truelife.gr/ti-gyneka-pou-fora-gia-kosmima-chamogelo-tis-min-ti-fovase/