Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Δεν θέλει πολλά για να είναι μια γυναίκα ευτυχισμένη...

Γράφει η Λία Ευαγγελίδου

Ρε μάγκες, δεν θέλει πολλά μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη. Και μιλάω για τις γυναίκες κι όχι τις γυναικούλες, που δεν είναι ευχαριστημένες με τίποτα. Με αυτές δεν ασχολήθηκα ποτέ, ούτε θα το κάνω τώρα, γιατί δεν με αφορά το θεματάκι, κοινώς σαλτάρω που λέμε. Θα μιλήσω για τις γυναίκες αυτές, που αρέσκονται στα λίγα, στα όμορφα, στα απλά.

Ρε μάγκα, κάνε τη να νιώθει το κοριτσάκι σου, αυτό της φτάνει. Κάνε τη να νιώθει παιδί στην αγκαλιά σου, και να ξέρει ότι όταν θα γέρνει στον ώμο σου, θα νιώθει ασφάλεια. Μην τη θεωρείς δεδομένη, που να πάρει, θέλει να νιώθει ότι την διεκδικείς. Θέλει να νιώθει ότι την σκέφτεσαι.
Ένα μήνυμα στην διάρκεια της μέρας,η ένα μήνυμα αργά την νύχτα, να το δει ξυπνώντας το πρωί και να χαμογελάσει η καρδούλα της.

Δεν την εντυπωσιάζουν τα ακριβά εστιατόρια, ούτε τα ακριβά αμάξια, ούτε φανταχτερά πράγματα χρειάζονται για να την κερδίσεις. Πήγαινε τη μια βόλτα στη θάλασσα, κράτα τη αγκαλιά και σιγοψιθύριζέ της πόσο την αγαπάς.

Ρε μάγκα, κάνε τη να γελάει. Κάνε τη να νιώθει σημαντικό κομμάτι στη ζωή σου. Πήγαινε κάτω από το σπίτι της, να την δεις έστω πέντε λεπτά, να κλέψεις ένα φιλί της. Κράτα τα της το χέρι σφικτά, λες και φοβάσαι μήπως τη χάσεις. Θέλει να αισθάνεται ότι την αγαπάς, ότι την σκέφτεσαι, ότι τη λαχταράς, ότι σου λείπει. Μόνο αυτά, ρε μάγκα, θέλει η γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη, τα υπόλοιπα τα έχει γραμμένα, γιατί ούτως ή άλλως μπορεί και μόνη της να τα αποκτήσει.


Και που ‘σαι, μάγκα μου, άκουσε με, αν σε ενδιαφέρει να έχεις μια πραγματική γυναίκα πλάι σου, κάνε ότι σου είπα. Και πίστεψε με εκεί θα δεις αν αξίζει να είναι δίπλα σου.. Όταν θα της αρκούν τα λίγα, τότε φίλε αξίζει να της τα δώσεις όλα!

Πηγή
http://www.loveletters.gr/%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA/