Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Αυτό που βλέπετε πρώτο αποκαλύπτει την κρυμμένη σας προσωπικότητα!

Τα ψυχολογικά τεστ συχνά βασίζονται στην ερμηνεία του πρώτου πράγματος που βλέπετε σε μια εικόνα. Έτσι, το πρώτο πράγμα που θα δείτε σε αυτή την εικόνα θα αποκαλύψει την αλήθεια για σας! Δεν πρέπει να λαμβάνεται πολύ σοβαρά αλλά μπορεί να αποκαλύψει κάτι ενδιαφέρον.

Τι βλέπετε πρώτα; Πως καθορίζει την προσωπικότητα σας αυτό; Μάθετε πως η ερμηνεία σας για τον κόσμο επηρεάζει τον χαρακτήρα σας. Κοιτάξτε την εικόνα για να μάθετε κάτι για τον εαυτό σας που δεν γνωρίζατε. 

Σαλιγκάρι 

Αγαπάτε τη ζωή 
Αγαπάτε τις προκλήσεις και τις περιπέτειες 
Είστε ενεργητικοί 
Είστε ελεύθερο πνεύμα.

 Η έκφραση «ζήσε σήμερα σαν να μην υπάρχει αύριο» σας ταιριάζει απόλυτα! Αγαπάτε την ζωή, τις προκλήσεις και τις περιπέτειες. Είστε γεμάτοι με θετική ενέργεια και διασκέδαση! Είστε πολύ αυθόρμητοι και δραστήριοι και δεν αφιερώνετε χρόνο σε πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν. 

Μισείτε τους ανθρώπους που επεμβαίνουν σε ότι και αν κάνετε. Μισείτε τους κανόνες και τα πρότυπα που σας θέτουν. Είστε στα καλύτερα σας όταν είστε μπροστά και στο κέντρο, όπου μπορείτε να δείξετε τα ταλέντα σας και τα άμεσα αποτελέσματα. Είναι επίσης σημαντικό να απολαμβάνετε χρόνο με τους ανθρώπους γύρω σας. 


Χάρτης 

Είστε αισιόδοξοι 
Χαλαροί 
Βλέπετε τον κόσμο με μια μεγάλη αίσθηση περιέργειας 

Είστε ένας «περίεργος καλλιτέχνης». Είστε αισιόδοξοι και χαλαροί και βλέπετε τον κόσμο με μια μεγάλη αίσθηση περιέργειας. Αγαπάτε να πειραματίζεστε με τις απόψεις σας και με τους τρόπους που παρατηρείτε τον εξωτερικό σας κόσμο. Αυτό σας δίνει καλλιτεχνική έμπνευση και μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας αφηρημένο κόσμο. 

Είστε έξυπνοι με κοφτερή ματιά και έτσι μπορείτε να παρατηρείτε τους ανθρώπους γύρω σας. Δεν σας αρέσουν τα διπρόσωπα άτομα που προσπαθούν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους με έναν ψεύτικο τρόπο. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να διαβάσετε τις πραγματικές και αληθινές προθέσεις τους. Θα έχετε μεγάλη επιτυχία αν κάνετε κάτι που απαιτεί ακριβές όραμα. Θα είστε επίσης πολύ καλοί στο να δημιουργήσετε τις επόμενες τάσεις σε παγκόσμια φαινόμενα. 


Κρανίο 

Είστε ήρεμοι 
Ζεστοί 
Συμπονετικοί 
Έχετε «θετική σκέψη».

 Είστε ήρεμο και ζεστό άτομο με μεγάλη συμπόνια για τους άλλους. Πάντα είστε γενναιόδωροι στους γύρω σας και σκέφτεστε τη θέση τους. Είστε πιο ευτυχισμένοι όταν μπορείτε να βοηθάτε τους άλλους. Σας αρέσει να είστε ανεξάρτητοι όταν δουλεύετε, αλλά επίσης θέλετε να μοιράζεστε την ευτυχία και την γενναιοδωρία σας με τους άλλους. 

Μισείτε αυτούς που εκφοβίζουν τους πιο αδύναμους. Νομίζετε πως αυτοί που εκφοβίζουν δεν έχουν θέση στον κόσμο. Θα πετύχετε στη δουλειά σας όταν αυτή σχετίζεται με το κοινό καλό ή με τους ανθρώπους. Μπορείτε να κάνετε τον κόσμο ένα πιο ζεστό και γενναιόδωρο μέρος. 

Συμφωνείτε με τα αποτελέσματα; 

L.C.

Πηγή
http://www.awakengr.com/ayto-poy-vlepete-proto-apokalyptei-tin-krymmeni-sas-prosopikotita/