Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Πώς να παραμείνεις όμορφη μεγαλώνοντας

Φρόντισε τον εαυτό σου από τώρα για να γίνεις μια όμορφη γιαγιά.

Το ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα γεράσεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό. Μέχρι και οι πλαστικές δεν μπορούν να σε κρατήσουν πάντα νέα,ενώ και τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι με το μέρος σου. Για να μεγαλώσεις και να παραμείνεις όμορφη μπορείς να ακολουθήσεις κάποια βήματα που πρέπει να τα ξεκινήσεις από τώρα για καλύτερα αποτελέσματα.

Να θυμάσαι όμως ένα πράγμα πριν ξεκινήσεις την προσπάθειά σου για την... αιώνια νεότητα: Μπορείς να γεράσεις όμορφα και να μείνεις όμορφα!
Κληρονομικά πλεονεκτήματα

Αν έχεις πιο γεμάτο πρόσωπο μπορείς να χαρείς ελεύθερα. Τα στρογγυλά, γεμάτα πρόσωπα δείχνουν για περισσότερο καιρό νεανικά αφού αργεί το λίπος να φύγει με αποτέλεσμα να μην κρεμάσει ακόμα το πρόσωπο. Αν έχεις και μελαμψό δέρμα, ακόμα καλύτερο! Όταν εμφανιστούν οι πρώτες ρυτίδες δεν θα φαίνονται τόσο έντονα σε αντίθεση με το λευκό δέρμα (προλαβαίνω τα solarium).

Διατροφή

Πρέπει να τρως σωστά και για την εξωτερική εμφάνιση. Τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα εξαρτώνται πολύ από τις θρεπτικές ουσίες που καταναλώνεις γι' αυτό φρόντισε να τρέφεσαι σωστά. Καλό είναι είναι όσο γερνάς να πάρει μερικά κιλά όσο περίεργο και να σου ακούγεται οπότε θα σου φέρω δύο γυναίκες στο μυαλό Victoria Beckham ή Monica Bellucci;



Καθαρό μυαλό

Ο χειρότερος εχθρός σου είναι το άγχος! Προκαλείς στον εαυτό σου ένα σωρό προβλήματα υγείας όπως, καρδιακά, εγκεφαλικά, αλλεργίες, εξανθήματα, τα μαλλιά ασπρίζουν πιο γρήγορα ή πέφτουν και άλλα τόσα πολλά. Δεν σου τα λέω για να μην πανικοβληθείς από τώρα. Χαλάρωσε, δύσκολα πράγματα συμβαίνουν σε όλους αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά για να το αλλάξεις. Προσπάθησε να έχεις θετική στάση!

Γυμναστική

Δεν λέω ότι πρέπει να γίνεις ξαφνικά πρωταθλήτρια του στίβου αλλά σίγουρα η γυμναστική θα σου κάνει καλό στην διατήρηση του σώματος (και στο μυαλό). Μεγαλώνοντας χρειάζεται λίγη περισσότερη προσπάθεια για να διατηρείσαι σε φόρμα, δεν αρκεί μόνο να προσέχεις τι τρως και σίγουρα δεν θέλεις ξαφνικά να πάρεις πολλά κιλά. Ξεκίνησε από σήμερα κιόλας να κάνεις περιπάτους ή να κάνεις yoga.

Κρέμες

Χρησιμοποίησε ειδικές κρέμες για ενυδάτωση ή καταπολέμηση ρυτίδων που να έχουν υψηλό δείκτη προστασίας για τον ήλιο.

Πηγή
http://thedot.gr/omorfia-soma/article/1424/pos-na-parameineis-omorfi-megalonontas