Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Μάθε να αφήνεσαι στα συναισθήματα με τόλμη και θάρρος...

Γράφει η Ελένη Σάββα

Μάθε να αφήνεσαι. Μάθε να δίνεσαι! Μάθε να αγαπάς. Να μην ξεχνάς ποτέ να είσαι ο εαυτός σου. Κάνε το κανόνα ζωής! Απόλαυσε το. Να αφήνεσαι συχνά! Να αφήνεσαι σ’ ότι σου κάνει πιο απαλή τη ψυχή. Να αφήνεσαι σ’ αυτό που αγαπάς πραγματικά.

Είναι δύσκολο πολύ. Μοιάζει τόσο δύσκολο, επειδή σε παρασύρει. Ίσως ξεφύγεις. Ίσως βγεις απ’ τα νερά σου κι αφεθείς τόσο πολύ, που θα νιώθεις εκτεθειμένος. Γι’αυτό να προσέχεις! Μα να αφήνεσαι. Ξανά και ξανά! Κάθε μέρα! Βρες τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο… Ένα βιβλίο, ένα τραγούδι, ένας χορός, οτιδήποτε. Βρες το κι αφέσου σ’αυτό! Θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να γίνεις ένας καλύτερος εαυτός σου!

Αφέσου στα συναισθήματα! Αγάπησε δυνατά, μη σκέφτεσαι τίποτα! Να αφήνεσαι στην αγάπη σου πού και πού. Άσε την να σε οδηγήσει. Μη μένεις πάντα πίσω. Η ζωή είναι μπροστά! Είναι ωραίο, είναι πανέμορφο να νιώθεις απόλυτα κάποιες φορές. Είναι λύτρωση! Μην το αποφεύγεις! Προκάλεσε το. Μη φοβάσαι να ζήσεις, θα το μετανιώνεις μια ζωή.

Να αφήνεσαι και να τολμάς, να προσπαθείς, να παλεύεις, να ονειρεύεσαι. Να αφήνεσαι σε ότι όμορφο έχεις στη καρδιά σου με μέτρο. Να το αγκαλιάζεις, μα το πιο σημαντικό: Να το αφήνεις να σε αγκαλιάζει αυτό! Θα δεις που μετά, η αγκαλιά σου θα γίνει πιο μεγάλη. Αν το σκεφτείς καλά, αυτό είναι το νόημα της ζωής! Να ξέρεις πότε και πόσο να αφήνεσαι και να το κάνεις στ’ αλήθεια. Να νιώθεις πλήρης και ευτυχισμένος γιατί απλώς αφέθηκες.

Πηγή
http://www.loveletters.gr