Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Αυτό το "κάτι" που περιμένεις, είναι κρυμμένο στις στιγμές σου

Γράφει η Ελένη Γκίκα

Περνώντας τα χρόνια μεγαλώνοντας, ψάχνοντας και περιμένοντας ανακαλύπτεις πως σπαταλάμε πολλά δειλινά και αμέτρητες ανατολές για αυτό "το κάτι". Το διαφορετικό που περιμένεις να συμβεί, από παιδί σε έμαθαν πως κάνοντας αυτό που σου λένε το τρόπαιο σου θα σε περιμένει!

Και κάπου εκεί το χάσαμε χάθηκε η διαδρομή και ξεχάσαμε το τέρμα! Μάθαμε πως όσες περισσότερες δυσκολίες περάσουμε τόσους πόντους μαζεύουμε για να το κερδίσουμε!
Χάσαμε το νόημα από τις στιγμές αναζητώντας και περιμένοντας αυτό "το κάτι" που δεν ξέραμε πως θα έρθει!
Ξέρουμε μόνο πως έχουμε ανάγκη να το πιστεύουμε πως υπάρχει όπως όταν ήμασταν παιδιά και παραμονεύαμε να δούμε τον Άγιο Βασίλη και ας ξέραμε την αλήθεια....

Χάνεις όλα αυτά όμως τα όμορφα καθημερινά για αυτό "το κάτι".
Περνούν άνθρωποι από την ζωή σου που θα τους αγαπήσεις και θα σε αγαπήσουν, θα σε γεμίσουν συναισθήματα για αυτούς μπορεί να γίνεις ο σταθμός τους η μία στάση τους και στις δύο περιπτώσεις όμως θα έχεις πάρει μα πάνω από όλα θα έχεις ζήσει!


Θα εμφανιστούν πολλά σύννεφα με δυσκολίες που θα πρέπει να βρεις δύναμη την ίδια στιγμή που θα λες δεν έχω άλλη!!
Θα μπεις μόνη στο λαβύρινθο σου και θα βγεις αλώβητη από όλο αυτό! Η μαγκιά είναι να σηκωθείς και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου για τις σωστές οι λάθος αποφάσεις σου. 

Θα σε βρει και εκείνο το πρωινό που κοιτώντας άλλη μια ανατολή θα ανακαλύψεις πως αυτό "το κάτι" πέρασε κρυμμένο στα όμορφα και στα άσχημα σου.

Υπήρξε και όταν έπεφτες στα πατώματα πληγωμένη και προδομένη. Αλλά και όταν πετούσες στον ουρανό νομίζοντας πως όλος ο κόσμος κρύβεται σε αυτό που σε κάνει να χαμογελάς!

Ναι αυτό το κάτι κρύβεται σε κάθε απλή στιγμή μας σε ένα χαμόγελο που θα χαρίσουμε,σε ένα χάδι, σε ένα αστείο, σε μια αγκαλιά σε ότι μας κρατάει ζωντανούς στα όνειρά που κάνουμε!
Αυτό το κάτι είναι κρυμμένο καλά στις όμορφες και συνάμα γρήγορες στιγμές τις ζωής μας!

Πηγή
http://www.ewoman.gr