Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Πες μου πώς βάζεις το eyeliner, να σου πω τί τύπος γυναίκας είσαι!

Έφτασε η ώρα να μελετήσουμε το μακιγιάζ σου. Και συγκεκριμένα, τον τρόπο που βάζεις eyeliner!




Smokey

Δυναμική και ανεξάρτητη, θα μπορούσες να κατακτήσεις τον κόσμο αν ήθελες. Δεν ακολουθείς τους κανόνες αλλά τους δημιουργείς!



Παχιά και έντονη γραμμή

Παίρνεις ρίσκα, αγνοείς τα κουτσομπολιά και θεωρείς ότι είσαι πολύ καλύτερη από οποιονδήποτε. Ξέρεις τι σου ταιριάζει και έχεις τον τρόπο να το υποστηρίξεις. Είσαι η ψυχή της παρέας και γενικά, του δίνεις και καταλαβαίνει. Μπράβο κοριτσάρα!



Με χρώμα

Τα έντονα χρώματα σε βοηθάνε να εκφράζεις την προσωπικότητα και την ψυχολογία σου. Δε σου αρέσει να ακολουθείς κανόνες και η αρνητικότητα των άλλων σε αφήνει παγερά αδιάφορη. Στόχος σου είναι να είσαι όσο πιο χαρούμενη γίνεται, και εσύ και οι γύρω σου. Σωστήηη!



Μια απλή γραμμή στο άνω βλέφαρο

Είσαι πρακτικό μυαλό, τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σου. Το άλλο σου μισό θέλεις να έχει καλή καρδιά και κοφτερό μυαλό. Και στο ευχόμαστε δηλαδή.



Περίγραμμα μόνο στο κάτω βλέφαρο

Το σεξαπίλ σου δεν είναι απ’ τα θέματα που σε απασχολούν ιδιαίτερα. Είσαι περισσότερο της φάσης «σ’ όποιον αρέσουμε». Δεν εξαρτάσαι από κανέναν για να νιώσεις καλά και βάζεις τον εαυτό σου πάνω από την ανάγκη να εντυπωσιάσεις τον οποιοδήποτε.

Πηγή