Τρίτη 7 Μαΐου 2019

8 τρόποι να φορέσεις το cargo παντελόνι που είναι τόσο δημοφιλές φέτος

Τα cargo παντελόνια αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2019 και φέτος την άνοιξη φοριούνται πολύ! Θέλεις να δοκιμάσεις κι εσύ αυτή τη νέα τάση αλλά δεν ξέρεις ποιο σχέδιο να επιλέξεις; Στην παραπάνω gallery μπορείς να δεις 8 trends που έχουμε λατρέψει και θα αγαπήσεις κι εσύ.

Χακί: Το cargo παντελόνι έχει συνήθως τσέπες στο πλάι και θυμίζει πολύ στρατιωτικό παντελόνι. Έτσι το χακί αποτελεί μια κλασική επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Μεταλλιζέ: Τα μεταλλιζέ και τα sequin υφάσματα είναι must ακόμα και την άνοιξη! Συνδύασέ τα με λευκά φανελάκια και t-shirts και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

Καρό: Τα μικρά καρό σχέδια είναι πολύ δημοφιλή κάθε άνοιξη! Φέτος τα επιλέγουμε και για τα cargo παντελόνια μας και τα φοράμε το πρωί στη δουλειά αλλά και το απόγευμα στη βόλτα μας. Μάλιστα αυτά τα παντελόνια συνδυάζονται φανταστικά με λευκό πουκάμισο.



Jogger: Τα παντελόνια που θυμίζουν φόρμες τρεξίματος κάνουν θραύση φέτος και τα υιοθετούν οι πιο γνωστές influencers. Δοκίμασέ τα με «ήσυχα» tops για να εξισορροπήσεις λίγο το outfit.

Tζιν: Τα σκουρόχρωμα cargo denim παντελόνια αποκτούν όλο και περισσότερους fans και υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να τα συνδυάσεις και εσύ. Προτίμησε ένα lingerie top στις βραδινές εμφανίσεις σου ή τόλμησε ένα t-shirt και ένα blazer στο γραφείο.

Μπεζ: Όπως και το χακί έτσι και το μπεζ είναι ένα από τα πιο popular χρώματα της άνοιξης. Το φορέσαμε πολύ το φθινόπωρο και τον χειμώνα και εξακολουθούμε να το φοράμε και τώρα.



Λευκό: Τα cargo παντελόνια συνήθως θα τα βρεις σε γήινες αποχρώσεις ή μαύρο χρώμα. Το λευκό δεν συνηθίζεται αλλά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό ειδικά αν το φορέσεις με λευκό top και χρυσά αξεσουάρ.

All time classic: Η κλασική επιλογή είναι το παντελόνι με τσέπες και σούρες στο τελείωμα. Το ύφασμά του είναι απλό και μίνιμαλ και είναι ιδανικό για να το φοράς στις πιο casual καθημερινές σου εμφανίσεις.

Πηγή
https://www.limeandlife.com