Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Πούδρα: γιατί είναι απαραίτητη για το beauty look σας;

Μια σωστή πούδρα βάζει την τελική πινελιά σε κάθε beauty look σας
Το προϊόν χαρίζει απίστευτη λάμψη στο πρόσωπό σας και σταθεροποιεί το make up σας, χαρίζοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια.

Ακόμη κι αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν ένα πιο φυσικό μακιγιάζ για κάθε εμφάνισή τους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη πούδρα για να μειώσετε τις γυαλάδες. Προτιμήστε μία πούδρα με ελαφριά σύνθεση, που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας και προσπαθήστε να την εφαρμόζετε μετά το foundation ή την ενυδατική κρέμα προσώπου.

Πώς θα την εφαρμόσετε

1 Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο. Όταν το βουτήξετε μέσα στο προϊόν τινάξτε το ελαφρά πριν το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας για να φύγει η περιττή ποσότητα. Αποφύγετε να το φυσάτε.

2 Αφού απλώσετε το foundation περιμένετε πέντε λεπτά ώστε να απορροφηθεί και να βγάλει το δέρμα σας την όποια λιπαρότητα έχει και μετά βάλτε την πούδρα. Αν έχετε πολύ λιπαρή επιδερμίδα, πριν την εφαρμογή της πούδρας απομακρύνετε την λιπαρότητα πρώτα ταμποναριστά με ένα μαντηλάκι. Έτσι θα έχετε καλύτερη εφαρμογή.

3 Βάλτε την πούδρα στο κέντρο που προσώπου δηλαδή στην Τ-ζώνη, και αν είναι ανάγκη στις εξωτερικές γωνίες της μύτης, στο πιγούνι και τα μάγουλα. Αποφύγετε να την απλώνετε στις εξωτερικές πλευρές του προσώπου. Αφήστε σε αυτά τα σημεία την φυσική λάμψη του δέρματός σας.

4 Μην απλώνετε την πούδρα σε στεγνό δέρμα. Βρέξτε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ και ταμπονάρετε ελαφρά το δέρμα. Αυτό απομακρύνει την περίσσεια ποσότητα του προϊόντος και δημιουργεί ένα μεταξένιο φινίρισμα.

Το μυστικό
Βάλτε με ένα πινέλο πούδρα ή ταλκ στις βλεφαρίδες σας ανάμεσα στις στρώσεις μάσκαρα. Θα αποκτήσουν μεγαλύτερο όγκο.

Πηγή
http://omorfamystika.gr