Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Μια συνουσία μυστική του μυαλού και της καρδιάς...

Γράφει η Μαριλίζα Παπάζογλου

Υπάρχουν άνθρωποι που τους αγαπάς έτσι απλά χωρίς να κάνουν κάποια προσπάθεια, χωρίς να σε κυνηγήσουν!
Σαν να ήταν η μοίρα της ζωής να γεννηθείς και να τον αγαπήσεις!


Οι ψυχές αγαπιούνται με έναν μοιραίο τρόπο.
Συναντιούνται πρώτα τα μάτια και μετά η φωνή καλεί να κοιταχτούν πιο βαθιά μέχρι να διαπεράσουν στην ψυχή!
Ο άνθρωπος της ζωής σου, θα έρθει με μοιραίο τρόπο μπροστά σου και η ζωή θα σας κλείνει ραντεβού χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια.


Δεν υπάρχουν όρια, δεν υπάρχουν ενδοιασμοί. Είστε μαζί για να ζήσετε στιγμές χωρίς όχι, χωρίς ντροπές, χωρίς αναστολές!
Έχετε μια ιδιαίτερη χημεία που δεν χρειάζονται να περάσουν χρόνια για να ανακαλύψει ο ένας τον άλλον!
Γνωρίζεις τα θετικά του και τα αρνητικά και τα μετουσιώνεις σε πάθος!

Είναι αυτός ο άνθρωπος που ταξιδεύεις μαζί του στα πιο απόκρυφα μέρη του μυαλού! Μπορεί να σε ξεντύνει με ένα του βλέμμα ενω τα χείλια βγάζουν λέξεις άνισες με την έλξη που νιώθεις εκείνη την στιγμή χωρίς κανείς τριγύρω να σας καταλαβαίνει.

Το μυαλό του συγχρονίζεται με το μυαλό σου, η τηλεπάθεια όπως λένε υπάρχει και είναι μια μοναδική στιγμή που μόνο δυο άνθρωποι με δυνατό μυαλό μπορουν να επικοινωνήσουν με αυτόν τον τρόπο.
Δύο άνθρωποι που ποτέ δεν βγάλανε απο τα χείλη τους οτι θέλουν κατι διαφορετικό απο τον άλλον και απλά αλληλοσυμπληρώνονται!

Μπορεί να μην είστε ίδιοι αλλά αυτή η χημεία που έχετε είναι δύο χρώματα που αν ενωθούν βγάζουν ένα φανταστικό καινούριο χρώμα. Ξέρεις πότε δεν είναι καλά, πότε δεν μπορεί να κοιτάει το φεγγάρι, πότε θέλει να φύγει μακριά απο όλους ,πότε θέλει να έρθει να σε βρει.
Τον αγαπάς επειδή νιώθεις ασφάλεια ακόμη και στις πιο δύσκολες ώρες του, όταν κάθεσαι δίπλα του δεν σε ενδιαφέρει που θα σας βγάλει ο δρόμος απλά θες να τραβάς τζούρες απο το χαμογελό του! Η αγάπη αυτή δεν χρειάζεται σκαλιά εκκλησίας για να σφραγιστεί!

Ο φόβος μήπως όλα ξεκινάνε με τρέλα και όλα καταλήγουν σε ρουτίνα υπάρχει μόνο στις σχέσεις που απαιτούν και που ζητάνε καθημερινά επιβεβαίωση κι εμείς ανθρωπέ μου περάσαμε τόσα και την μόνο επιβεβαίωση που χρειαστήκαμε ήταν να φύγει η ανασφάλεια απο μέσα μας! Ανασφάλεια όχι για το αύριο, αλλά αν όλο αυτό που ζούσαμε ήταν όντως αληθινό!

Τόσο δυνατή χημεία που ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύαμε!
Ένα κράμα γερό, ένα άρωμα ακριβό, μία σχέση ανθρώπινη στο πέρασμα των στιγμών!
Μια συνουσία μυστική του μυαλού και της καρδιάς.



Πηγή
http://www.loveletters.gr