Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ο ήχος της ζωής

Από τη Στέλλα Α.
Θαυμάζω τους ανθρώπους που ερωτεύονται, αυτούς τους τολμηρούς που δεν τους πτοεί τίποτα καμία συννεφιά. Αυτούς που βλέπουν μονάχα την λάμψη της ζωής και την διεκδικούν.

Αγαπώ αυτούς τους δυναμικούς που δεν φοβούνται να τσαλακωθούν, να παραδεχτούν συναισθήματα κι ας πέσουν στο κενό γεμίζοντας με πληγές το σώμα τους και σαν τα αγρίμια να προσπαθούν να τις επουλώσουν.
Εκείνους τους χαρακτήρες που μέσα από κάθε δυσκολία βγαίνουν πιο δυνατοί γεμάτοι αποφασιστικότητα.

Λατρεύω να βλέπω την θετικότητα και τον έρωτα τους για τη ζωή, που ρουφάνε κάθε σταγόνα της και εκπέμπουν μονάχα αισιοδοξία.
Άνθρωποι από τους οποίους πηγάζει ο ερωτισμός και σε πλημμυρίζουν με ευτυχία. Με ενθουσιάζουν όσοι δε σκέφτονται το μετά και απλά αφήνονται στους ήχους της ζωής, ακολουθώντας τους ρυθμούς της και κρατώντας μονάχα τα όμορφα κάνοντας όνειρα άφοβα και θέτοντας στόχους προσπαθώντας να δώσουν νόημα σε κάθε στιγμή.

Αυτούς που γραπώνουν κάθε δευτερόλεπτο και με μαεστρία το ντύνουν με τα δικά τους θέλω. 

Αλήθεια τους έχεις ακούσει ποτέ σου αυτούς τους ήχους; Μπήκες μέσα στον πυθμένα της ζωής να τους αφουγκραστείς, να νιώσεις τους κραδασμούς στα τείχη της;

Αν είσαι ατρόμητος και της το επιτρέψεις θα σε οδηγήσει σε μέρη απάτητα και αγνά. Θα σου χαρίσει ταξίδια πανέμορφα γεμάτα εμπειρίες και διδάγματα. Θα σου συστήσει τον πλούτο και τις ομορφιές μα να είσαι έτοιμος και για την ασχήμια. Θα ανταμώσεις διάφανα και λαμπερά μέρη, όμως θα δεις και τη θολούρα παρέα με το σκοτάδι. Θα συρθείς σε μονοπάτια περίεργα και σε κατακόμβες της ψυχής όπου θα πνίγεσαι από τα ουρλιαχτά.

Με έναν μαγικό τρόπο όμως θα σε αγκαλιάζει πάλι τη στιγμή που θα πρέπει χαρίζοντας σου δύναμη. Όμως στιγμές θα έρχονται ξανά με φουρτούνες γεμάτες και απέραντης μοναξιάς. Θα σου δώσει απλόχερα ευτυχία και γαλήνη καθώς και πίκρες.

Ηρεμία και χαμόγελο. Δάκρυα και θυμό. Θα περάσεις από κύματα τρανά, λυγίζοντας και έτοιμος να παραιτηθείς, μπροστά σου θα βρεθούν βουνά θηρία, όμως αυτή πάντα θα ξέρει να σε κρατάει.

Ναι, πάντα θα έχει τον τρόπο της να σε οδηγεί, να σε ηρεμεί και να σε γλυκαίνει, δε θα σε αφήσει ποτέ να χάσεις τον προσανατολισμό σου. Θα σε παρατηρεί και θα σου φέγγει όπως η μητέρα το παιδί της, το δημιούργημα της.

Με τον τρόπο της θα είναι τριγύρω σου, για να σου δείχνει και εσύ πιστός ακόλουθος γοητευμένος από τα πάντα της θα τη νιώθεις συνεχώς σε απόσταση αναπνοής. Ερωτευμένος μαζί της, μια θα την αγαπάς και μια θα την μισείς, όμως πάντα γοητευμένος θα χορεύεις στους ρυθμούς της ζωής. 
Νότες γραμμένες για σένα και η ζωή ντυμένη με τους δικούς σου ήχους 💜🌷