Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

5 beauty λάθη που δείχνουν την επιδερμίδα σου κουρασμένη

Το πρόσωπό σου έχει ανάγκη από καθημερινή φροντίδα και προστασία κι έτσι πρέπει να ακολουθείς κάθε φορά τα σωστά βήματα στη beauty routine σου. Ξέρεις όμως, ποια είναι τα πιο συχνά και σημαντικά λάθη που κάνεις και δείχνουν την επιδερμίδα σου κουρασμένη; Μήπως ήρθε η ώρα να τα επισημάνεις και να τα σταματήσεις άμεσα, ώστε το πρόσωπό σου να δείχνει πάντα λαμπερό και αψεγάδιαστο;

1. Δεν χρησιμοποιείς συχνά ενυδατική κρέμα προσώπου

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που το πρόσωπό σου δείχνει αφυδατωμένο και κουρασμένο είναι η έλλειψη ενυδατικής. Επίλεξε μία καλή κρέμα προσώπου, που θα σου προσφέρει και αντηλιακή προστασία.


2. Εφαρμόζεις με λάθος τρόπο το make up σου

Μήπως το παρακάνεις με την ποσότητα του foundation; Μήπως αφήνεις μερικά σημεία ακάλυπτα; Μήπως χρησιμοποιείς λάθος τόνο που δεν ταιριάζει στην απόχρωση της επιδερμίδας σου και σε κάνει να δείχνεις χλωμή; Βρες το κατάλληλο χρώμα για το πρόσωπό σου και δοκίμασε να το εφαρμόζεις σε κάθε σημείο με ένα πινέλο, ώστε να έχει καλύτερη εφαρμογή.

3. Είσαι υπερβολική με το eyeliner
Αν εφαρμόζεις περισσότερο απ’ ότι χρειάζεσαι, τα μάτια σου θα δείχνουν πιο μικρά και αρκετά κουρασμένα. Δοκίμασε μία ανοιχτόχρωμη απόχρωση που θα τα τονίσει και το συνολικό αποτέλεσμα θα δείχνει πιο φρέσκο.

4. Δεν ανανεώνεις το μακιγιάζ σου μέσα στη μέρα


Έχουν περάσει αρκέτες ώρες από τη στιγμή που βάφτηκες και έχει “χαλάσει” η γραμμή του eyeliner, ενώ το ρουζ και το κραγιόν σου έχουν εξαφανιστεί. Είναι λογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να τα ανανεώσεις. Ένα φρεσκάρισμα και μερικές διορθώσεις επιβάλλονται!

5. Ξεχνάς το ρουζ σου
Το ρουζ είναι ίσως ένα από τα βασικά καλλυντικά στο νεσεσέρ σου και στο μακιγιάζ σου, καθώς χαρίζει στο πρόσωπό σου μία φρέσκια, υγιή και λαμπερή όψη. Αν δεν προλαβαίνεις να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, λίγο ρουζ και λίγη μάσκαρα, θα δεις πως κάνουν θαύματα.

Πηγή
http://joytv.gr