Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

7 Λάθη που κάνουμε όλες στα φρύδια μας!

Από τη Chryssa V

Τα φρύδια έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης σε όλα τα social media, από τα πολύ πυκνά έως τα εντελώς ξυρισμένα. Όμως ενώ οι γκουρού του Youtube έχουν τελειοποιήσει τα σχήμα των φρυδιών τους, οι υπόλοιπες ψάχνουμε ακόμα τρόπους να φροντίζουμε τα φρύδια μας.

Μία η μόδα τα θέλει πυκνά, μία δεν τα θέλει καθόλου και ανθίζουν τα τατουάζ, κι έτσι κι εμείς μπερδευόμαστε. Τι πρέπει να κάνεις αν έχεις μπερδευτεί κι εσύ με όλα αυτά που ακούς; Φυσικά να επιστρέψεις στα βασικά. Οι κανόνες της αισθητικής για τα φρύδια είναι οι πιο διαχρονικοί. Πάμε να δούμε τα λάθη που κάνουμε και πως θα τα διορθώσουμε.

Τα αισθητικά λάθη που κάνουμε στα φρύδια μας!


Τα βάφεις στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σου



Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πως τα μαλλιά και τα φρύδια πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα. Όμως σύμφωνα με κορυφαίες αισθητικούς υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να κοιτάμε για το χρώμα των φρυδιών μας. Το πρώτο είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών, το δεύτερο το φυσικό χρώμα των φρυδιών, και το τρίτο είναι το χρώμα του δέρματος. Το σωστό χρώμα δίνει συμμετρία στο πρόσωπο γι αυτό και είναι πολύ σημαντικό.

Τα βγάζεις μόνη σου


Αν τα φρύδια σου θέλουν γενικότερο φτιάξιμο, το να τα βγάζεις μόνη σου θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Μία έμπειρη αισθητικός θα σε καθοδηγήσει στο πως πρέπει να είναι στο σχήμα αλλά θα σου δώσει και συμβουλές για να τα φροντίζεις στο σπίτι και να γίνουν πιο πυκνά και πιο όμορφα.

Φτιάχνεις το σχήμα για πρώτη φορά



Αν φτιάχνεις μόνη το σχήμα των φρυδιών σου για πρώτη φορά, υπάρχει κίνδυνος να τα βγάλεις στραβά, πολύ ή και τα δύο. Βρες μία καλή αισθητικό για να σου φτιάξει το σχήμα ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που τα πειράζεις. Μία επαγγελματίας θα επιλέξει το καλύτερο σχήμα για τις ανάγκες του προσώπου σου.

Τα βγάζεις πολύ



Δεν είσαι η μόνη που έβγαλες πολύ τα φρύδια σου. Όλες το έχουμε κάνει. Όμως όσο πιο πυκνά τα αφήνεις τόσο πιο φυσικά θα φαίνονται.

Φοβάσαι τα καλλυντικά



Τα καλλυντικά για τα φρύδια είναι συνήθως έλαια για ενδυνάμωση ή προϊόντα make up. Τα προϊόντα αυτά δεν χρειάζεται να τα φοβάσαι. Μπορείς να ξεκινήσεις σιγά σιγά να βάφεις κάποια κενά με μολύβι φρυδιών και να συνεχίσεις με ένα πλήρες σετ. Το αμυγδαλέλαιο είναι πολύ θρεπτικό αν θες να τα δυναμώσεις με φυσικό τρόπο.

Κάνεις λάθος σχήμα



Ένα συχνό λάθος είναι το λάθος σχήμα φρυδιών. Το φρύδι ιδανικά ξεκινάει στην εσωτερική γωνία του ματιού, κάνει τόξο περίπου πάνω από την κόρη του ματιού και τελειώνει στην εξωτερική γωνία του ματιού. Αυτά τα τρία σημεία πρέπει να συμφωνούν με το φρύδι.

Αγχώνεσαι γιατί δεν είναι συμμετρικά



Στο εξωτερικό λένε πως τα φρύδια πρέπει να είναι αδέρφια αλλά όχι δίδυμα. Έτσι δεν μπορούν να είναι απόλυτα συμμετρικά αφού και το υπόλοιπο πρόσωπο και σώμα μας δεν είναι απόλυτα συμμετρικό. Απλά πρέπει να τα κάνεις όσο παρόμοια μπορείς.

Πηγή
https://www.ediva.gr