Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Είναι ο Ένας για σένα

Της Μαρίνας Αβραάμ

Το ξέρεις πότε είναι αληθινό. Γνωρίζεις πότε είναι ο ένας. Κι ας έζησες ψεύτικες αγάπες, γεύτηκες δανεικά φιλιά, κλείστηκες σε αγκαλιές που δεν κούμπωναν μέχρι να τον συναντήσεις.


Είναι ο ένας και το ξέρεις.

Το αντιλαμβάνεσαι αμέσως μόλις τον γνωρίσεις. Τρυπώνει στις σκέψεις σου απροσκάλεστος, απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου, θέλει να είναι ότι πιο απόλυτο και μοναδικό στη ζωή σου.

Το ξέρεις πως είναι ο ένας.

Όταν σε κοιτάζει χαμηλώνεις το βλέμμα… Ντρέπεσαι κάπως. Εσύ, που κοιτάς πάντα κατάματα τον άλλο στα μάτια. Που όταν σε ξεγυμνώνουν με το βλέμμα τους, τους στέλνεις με μια δική σου ματιά στα αζήτητα. Αυτόν όμως όχι. Το βλέμμα του δεν σε ξεγυμνώνει. 

Σε κάνει να ανατριχιάζεις ολόκληρη και αισθάνεσαι άπληστη, δεν το χορταίνεις. Συμβάλλει για να αγαπήσεις και τις ατέλειες σου…

Ξέρεις από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο ένας.

Το φιλί του είναι ότι καλύτερο έχεις γευτεί. Δεν βιάζεται. Είναι αργό, απολαυστικό, κάποτε ευχάριστα βασανιστικό. Είναι ένα φιλί που δεν πήρες ποτέ ξανά.

Είναι ο ένας για σένα.

Σε αγγίζει και αισθάνεσαι όλο σου το σώμα να ανατριχιάζει. Ανταποκρίνεσαι και δεν μπορείς να το ελέγξεις. Δεν θες να επιβληθείς στον εαυτό σου να σταματήσει αυτό που αισθάνεται. Σου προκαλεί ρίγος και εσύ το απολαμβάνεις.

Είναι ο ένας.

Γιατί αντιλαμβάνεται πότε «χάνεσαι», πότε πετάει το μυαλό σου. Και σε ρωτά να μάθει τι συμβαίνει… Σε φιλά και σε χαϊδεύει γλυκά μέχρι να φύγει η σκιά… Θέλει να του μιλάς, να του περιγράφεις τη μέρα σου κι αυτός να σε ακούει προσεχτικά και να ζηλεύει για όλα όσα δεν ήταν μαζί του…

Το ξέρεις πώς είναι ο ένας.

Γιατί σε κάνει δική του. Ξανά και ξανά. Σε έχει ξεγυμνώσει τόσες φορές και όμως κάθε φορά μοιάζει να είναι η πρώτη. Ανυπομονεί να σε έχει και πάλι δική του και απολαμβάνει να σε ακούει να το ευχαριστιέσαι το ίδιο.

Ξέρεις πολύ καλά πώς είναι ο ένας.

Γιατί όταν σου κάνει έρωτα, μετά σε έχει στην αγκαλιά του και σε χαϊδεύει και σου μιλάει… Θέλει εσύ να περνάς καλύτερα από αυτόν. Και γνωρίζει σημεία στο σώμα σου που κανείς άλλος δεν ανακάλυψε. Γνωρίζει το σώμα σου καλύτερα κι από σένα και τον μεθάει η μυρωδιά σου.

Το ξέρεις πολύ καλά πότε είναι ο ένας

Γιατί σε κάνει τόσο ευτυχισμένη που φαίνεται στο πρόσωπο σου. Κανένα μακιγιάζ δεν σε έκανε ποτέ τόσο όμορφη και ας ξυπνάς δίπλα του αμακιγιάριστη και με αχτένιστα μαλλιά. Αυτά τα πρωινά δεν τα αλλάζεις με τίποτα στον κόσμο!

Ξέρεις πότε είναι ο ένας.

Βαθιά μέσα σου εσύ το ξέρεις και αυτός απλά το επιβεβαιώνει.

Πηγή
http://dolce.com.cy


Πηγή
https://www.anapnoes.gr