Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

Η ιδανική φούστα για κάθε σωματότυπο - Δες ποιο στιλ σου ταιριάζει

Οι φούστες θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς φέτος το καλοκαίρι και γι'αυτό σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με το στιλ της φούστας που πρέπει να επιλέξεις βάσει του σωματότυπού σου!

Αν έχεις σωματότυπο «αχλάδι» θα πρέπει να επενδύσεις σε φούστες που τονίζουν τη μέση και δεν είναι ιδιαίτερα στενές στους γοφούς. Οι φούστες σε A γραμμή αλλά και οι πλισέ φούστες είναι ιδανική λύση για εσένα!

Αν έχεις σωματότυπο «μήλο» τότε οι skater φούστες είναι τέλεις για εσένα. Αυτές οι φούστες κρύβουν την κοιλιά και τονίζουν τα πόδια που είναι το δυνατό σου σημείο. Οι στενές φούστες δεν είναι κατάλληλη επιλογή και καλό θα ήταν να τις αποφεύγεις ή να τις συνδυάζεις με oversized πουκάμισα ή μπλούζες.


Αν έχεις σωματότυπο «κλεψύδρα»
τότε οι στενές φούστες είναι ό,τι πρέπει για εσένα και το σώμα σου. Προτίμησε τις pencil φούστες αλλά και τις στενές μίνι φούστες ώστε να αναδείξεις σωστά το σώμα σου.

Αν είσαι petite τότε είσαι τυχερή γιατί οι μίνι φούστες είναι σαν να έχουν φτιαχτεί για σένα. Όσο πιο μίνι τόσο πιο ωραίες, και μπορείς να τις επιλέξεις σε διαφορετικά υφάσματα και αποχρώσεις. Δοκίμασε δερμάτινες μίνι φούστες αλλά και denim και συνδύασέ τις με crop tops ή στενά tops.

Αν έχεις αθλητικό σώμα τότε πρέπει με κάποιον τρόπο να δημιουργήσεις καμπύλες στο σώμα σου. Μια εύκολη λύση είναι οι wrap, οι balloon φούστες αλλά και οι τούλινες.

Πηγή
https://www.limeandlife.com