Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Ξεφορτωθείτε άμεσα τα μαύρα στίγματα με φυσικούς τρόπους

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΛΙΑ ΦΑΤΟΥΡΟΥ
Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει πεντακάθαρο δέρμα χωρίς ακμή, μαύρους πόρους και στίγματα;
Έχετε σκεφτεί ότι ίσως εσείς σαμποτάρετε το δέρμα σας και δεν το προσέχετε όσο θα έπρεπε; Οι καλύτεροι τρόποι για να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας είναι συνήθως φυσικοί, βοηθούν στην πρόληψη και αποτρέπουν την εμφάνιση πόρων και στιγμάτων.


Διατροφή: Γνωρίζετε ήδη τα πολλά οφέλη της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Ένα σημαντικό επιπλέον όφελος είναι το καθαρό δέρμα. Όσο περισσότερα τηγανητά και πικάντικα φαγητά τρώτε, τόσο πιο πολύ επιβαρύνετε την κατάσταση και δημιουργείτε τις ιδανικές συνθήκες για εμφάνιση ακμής. Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με περισσότερα φρούτα, λαχανικά και φυσικά νερό.

Σταματήστε να τα πειράζετε συνέχεια. Μπορεί να το κάνετε μηχανικά, αλλά είναι τρομερά επιβλαβές για το πρόσωπο. Αν πειράζετε συνέχεια τα στίγματα και σπάτε τα σπυριά, αφήνετε μία μόνιμη κοκκινίλα στο δέρμα. Ένα έξυπνο tip είναι να βουτήξετε ένα βαμβάκι ντεμακιγιάζ σε κρύο γάλα με λίγο μέλι και να το ταμπονάρετε σε όλο το πρόσωπο για πιο λαμπερό δέρμα.

Περισσότερες σπιτικές μάσκες ομορφιάς. Δεν χρειάζεται να δώσετε μία περιουσία σε καλλυντικά και μάσκες προσώπου. Μπορείτε να βελτιώσετε το δέρμα σας με φυσικούς τρόπους και να βρείτε τα υλικά που είναι ιδανικά για το δικό σας τύπο δέρματος. Μία κλασική συνταγή είναι να απλώσετε γιαούρτι στο πρόσωπο για 2 λεπτά ή να προσθέσετε λίγο αλατόνερο στην ενυδατική κρέμα σας.

Οδοντόβουρτσα κι οδοντόκρεμα. Κι όμως, δεν είναι ψέμα. Αγοράστε μία πολύ απαλή οδοντόβουρτσα, απλώστε λίγη ελαφριά οδοντόκρεμα στα μαύρα στίγματα, τρίψτε απαλά και ξεβγάλτε με ζεστό νερό.

Μειώστε την πούδρα και το make up. Το ξέρουμε ότι καλύπτουν την ακμή και τα σημάδια όταν βγαίνετε έξω, αλλά μπλοκάρουν τους πόρους του προσώπου και ο συνδυασμός τους με τον ήλιο δημιουργεί ευκολότερα τα μαύρα στίγματα. Αν χρησιμοποιείτε καλλυντικά, μην ξεχνάτε να πλένετε καλά το πρόσωπό σας με λοσιόν για ντεμακιγιάζ. Επίσης, χρησιμοποιήστε καθαριστικό προσώπου χωρίς σαπούνι για την καταπολέμηση της ακμής.

Πηγή
https://www.vita.gr/2018/12/07/beauty/ksefortotheite-amesa-ta-mayra-stigmata-me-fysikous-tropous/