Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Αδυνατίστε τη μέση σας με αυτό το τριήμερο πλάνο καθαρισμού

Αδυνατίστε τη μέση σας φυσικά! Το να αδυνατίσετε τη μέση σας δεν είναι ούτε απλό ούτε γρήγορο, μιας και η μέση τείνει να είναι από τα πιο πεισματάρικα μέρη του σώματος για πολλούς ανθρώπους.
Ωστόσο, στις περισσότερες των περιπτώσεων, μπορείτε να αποτρέψετε την πρόσληψη βάρους στη συγκεκριμένη περιοχή. Χρειάζεται απλώς να αλλάξετε τις συνήθειές σας.
Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε πώς μπορείτε να αδυνατίσετε τη μέση σας με αυτό το τριήμερο πλάνο καθαρισμού, το οποίο θα σας βοηθήσει επίσης να ξεφορτωθείτε τις τοξίνες.
Μπορείτε να αδυνατίσετε τη μέση σας σε τρεις ημέρες;


Αφότου διαβάσουν τον τίτλο του άρθρου, πολλοί άνθρωποι θα σκεφτούν ότι πρόκειται για μία ψεύτικη και ανθυγιεινή, θαυματουργή δίαιτα.

Όμως, αυτό που προτείνουμε εδώ είναι μια υγιεινή, συνειδητή και ισορροπημένη διατροφή η οποία, μαζί με κάποιες συμβουλές, μπορεί να σας βοηθήσει ν’ αδυνατίστε γρήγορα.

Εάν αποφασίσετε να επεκτείνετε αυτό το πλάνο καθαρισμού ή να κρατήσετε κάποιες από τις κατευθυντήριες γραμμές του, η υγεία σας θα σας ευχαριστεί. Συν, του ότι θα συνεχίσετε προοδευτικά να γίνεστε πιο αδύνατοι.
Τα κλειδιά της επιτυχίας

Τα κλειδιά της επιτυχίας του πλάνου για να αδυνατίσετε τη μέση σας είναι τα ακόλουθα:

Το σημαντικότερο είναι οι ποσότητες, οι οποίες διαφέρουν για τον καθένα. Πρέπει να αποφεύγετε να γεμίζετε πλήρως το στομάχι σας και να μάθετε πώς να σταματάτε να τρώτε όταν δεν πεινάτε πλέον, όταν είστε περίπου 80% πλήρεις.

Επίσης, το επιδόρπιο είναι το πιο επικίνδυνο, καθώς συνηθίζουμε να επιλέγουμε κάτι γλυκό, το οποίο είναι φυσικά περισσότερο παχυντικό και πάει στη μέση.
Πολλοί άνθρωποι νιώθουν πρήξιμο έπειτα από κάθε γεύμα επειδή δεν μασούν αρκετά το φαγητό τους. Θα πρέπει να μασάτε καλά την κάθε μπουκιά μέχρι να γίνει σχεδόν ρευστή.

Το δείπνο θα πρέπει να είναι νωρίς, κατά προτίμηση νωρίς το απόγευμα. Αν πεινάτε ακόμη λίγες ώρες μετά, επιλέξτε ένα σνακ που να κάνει καλό στην πέψη σας: ένα ποτήρι από φυτικό γάλα, ένα ακτινίδιο, μια χούφτα ξηρούς καρπούς, κλπ. Αυτό το κομμάτι είναι σημαντικό, και με αυτή την απλή συνήθεια θα παρατηρήσετε μια υπέροχη μόνιμη βελτίωση.

Εάν έχετε πεπτικές διαταραχές, θα ήταν καλό να δείτε έναν γιατρό ώστε να αποκλείσετε πιθανές αλλεργίες, τροφική αλλεργία, ή νευρικές διαταραχές οι οποίες προκαλούν χρόνια φλεγμονή του εντέρου.


Πρωινό

Το πρωινό κατά τη διάρκεια των τριών αυτών ημερών θα πρέπει να είναι ένα υγιεινό, θρεπτικό πρωινό, το οποίο είναι πλούσιο σε ωμό φαγητό, ίνες, καλά λιπαρά και φυτικές πρωτεΐνες.

Αυτός ο συνδυασμός θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ικανοποιημένοι και γεμάτοι ενέργεια, ενώ θα σας βοηθήσει επίσης να αδυνατίσετε.

Για να ξεκινήσετε, ετοιμάστε ένα σμούθι.

Συστατικά

1 ώριμο ακτινίδιο
1 φέτα φρέσκου ανανά (ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 ώριμα δαμάσκηνα ή ένα μήλο)
½ αβοκάντο
Ένα κλωνάρι φρέσκου σέλινου, χωρίς το στέλεχος, μόνο τα φύλλα
1 κουταλιά της σούπας σπόρους chia, οι οποίοι έχουν μουλιάσει σε νερό όλο το βράδυ (10 γραμ.)
15 αμύγδαλα ή φουντούκια, ωμά ή ψημένα
Μια πρέζα πιπερόριζας σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας (15 γραμ.) έξτρα παρθένου ελαίου καρύδας
1 κουταλάκι του γλυκού (5 γραμ.) κουρκουμά σε σκόνη
Λίγη στέβια (προαιρετικά)

Παρασκευή
Μαζί με τα παραπάνω συστατικά, προσθέστε λίγο νερό ή κάποιο φυτικό ρόφημα για να τα αναμείξετε πιο εύκολα.
Βάλτε τα όλα στο μπλέντερ και αναμείξτε τα μέχρι να πάρετε ένα λείο μείγμα.
Έπειτα, πάρτε μια καλή δόση από το σμούθι, την οποία μπορείτε να καταναλώσετε κατά τη διάρκεια του πρωινού.

Μεσημεριανό και βραδινό


Το μεσημεριανό και το βραδινό θα πρέπει να βασίζονται σε δύο μερίδες:
Μία μερίδα από ωμά ή μαγειρεμένα λαχανικά: σούπα, σαλάτα, σοταρισμένα λαχανικά, κρέμα λαχανικών, κλπ.
Μια μερίδα από πρωτεΐνες: κρέας, ψάρι, αβγό, λαχανικά, αβοκάντο, τυρί, ξηρούς καρπούς.

Για μεσημεριανό, σας προτείνουμε να επιλέξετε τα ωμά λαχανικά και τις πρωτεΐνες, ενώ το βράδυ είναι καλύτερο να επιλέξετε τα μαγειρεμένα λαχανικά και λίγη άπαχη πρωτεΐνη.

Θα πρέπει να καταναλώνετε καλής ποιότητας υδατάνθρακες σε μικρές ποσότητες, κατά προτίμηση το μεσημέρι: 

Καστανό ρύζι, κινόα, κεχρί, αμάρανθο, σιτάρι, δημητριακά, πατάτα, γλυκοπατάτα, ψωμί κασάβα, κλπ.

Αποφύγετε τα επιδόρπια κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της δίαιτας.

Στο ενδιάμεσο μπορείτε να τρώτε ξηρούς καρπούς, σπιτικούς χυμούς, λαχανικά, φυτικό γάλα, μπανάνες, κλπ.

Γυμναστική και διατάσεις

Τέλος, είναι σημαντικό να περπατάτε αρκετά την ημέρα κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών και να κάνετε μέσης έντασης σπορ για μισή ώρα την ημέρα.

Το είδος των σπορ που συνδυάζει άλματα, καθίσματα, κάμψεις και τρέξιμο, είναι καταπληκτικό για την αύξηση του μεταβολισμού και την καύση λίπους, ειδικά γύρω από τη μέση.

Πηγή
https://meygeia.gr/adynatiste-ti-mesi-sas-me-afto-to-triimero-plano-katharismou/