Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Διάλεξε Το Φτερό Που Σου Αρέσει Και Μάθε Τι Αποκαλύπτει Για Την Προσωπικότητά Σου!

Αν όλοι οι άνθρωποι ήταν ίδιοι, πώς θα φαινόταν ο κόσμος; Μάλλον δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον! Καθώς μεγαλώνουμε, η προσωπικότητά μας αλλάζει – συνήθως επηρεάζεται από το οικογενειακό και κοινωνικό μας περιβάλλον, μεταξύ άλλων παραγόντων.
Η ψυχολογία έχει μελετήσει αυτό το φαινόμενο για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει διαχωρίσει τις προσωπικότητες σε κατηγορίες. Σήμερα, οι ψυχολόγοι έχουν εφεύρει κάποιες δοκιμασίες βασισμένες κυρίως στην ιδέα των μορφών και των χρωμάτων που σας επιτρέπουν να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας.



Υπάρχουν πέντε φτερά στην παραπάνω εικόνα – θέλετε να διαλέξετε ένα και να δείτε τι λέει για την προσωπικότητά σας;

Διαβάστε στη συνέχεια τι συμβολίζει το καθένα για τον χαρακτήρα σας.




Φτερό # 1


Είστε ένα μη βίαιο και αρμονικό άτομο που προτιμά να παραμένει ήσυχο. Θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους και σας είναι πολύ δύσκολο να αρνηθείτε τη βοήθεια σε ένα άτομο που έχει ανάγκη. Δεν έχετε καμία δυσκολία στις κοινωνικές επαφές, αν και επιλέγετε ανθρώπους με τα ίδια γούστα και ενδιαφέροντα.

Είστε απλοί και ευχάριστοι χαρακτήρες – εξαιτίας αυτού είστε συμπαθείς και περιζήτητοι φίλοι.

Φτερό # 2

Είστε ένα άτομο που προσαρμόζεται εύκολα. Είστε επίσης τελειομανείς και συνήθως αγχώνεστε για να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Έχετε πολλές ικανότητες και γίνεστε πολύ επίμονοι, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας.

Ωστόσο, χρειάζεστε χρόνο και για τον εαυτό σας. Αυτή η απομόνωση σας διευκολύνει να σκεφτείτε και να βελτιώσετε την προσοχή σας, ωστόσο, μπορεί να επηρεάσει τις φιλίες σας και να ξενίσει τους ανθρώπους γύρω σας.

Φτερό # 3

Είστε ένας ανεξάρτητος και περιπετειώδης χαρακτήρας που δεν φοβάται να κυνηγήσει τα όνειρά του ή να αποτύχει. Βλέπετε την αποτυχία ως μια χρήσιμη εμπειρία και έχετε το ταλέντο του ηγέτη.

Ωστόσο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε τους φίλους σας – μερικοί από αυτούς ίσως σας βλάψουν.

Φτερό # 4

Είστε ισχυροί χαρακτήρες με ιδιαίτερη δημιουργικότητα. Ορισμένοι άνθρωποι σας χαρακτηρίζουν «αφεντικά» εξαιτίας του δυναμισμού σας. Ο συλλογισμός σας είναι προχωρημένος και ώριμος και επιδιώκετε την τελειότητα στο σύνολό της.

Ωστόσο, κυνηγώντας την τελειότητα σημαίνει και αναπόφευκτα λάθη, οπότε ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

Φτερό # 5

Είστε ένα δημιουργικό άτομο με εξαιρετική φαντασία, ταλέντο και δημιουργικότητα. Ωστόσο, συχνά αμφιβάλλετε πολύ για τις ικανότητές σας, με αποτέλεσμα να χρονοτριβείτε. Η ανησυχία της αποτυχίας σας προστατεύει από τυχόν λάθη και αποτρέπει την έκρηξή σας.

Επιπλέον, έχετε μια φοβερή αίσθηση για τη λεπτομέρεια και είστε τελειομανείς στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αν θέλετε να εξελιχθείτε, πρέπει να κατακτάτε τους φόβους σας και να είστε εφευρετικοί.



Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

Πηγή
https://www.truelife.gr/dialexe-ftero-pou-sou-aresi-ke-mathe-ti-apokalypti-gia-tin-prosopikotita-sou/