Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Πόσο τυχερή είναι η μέρα γέννησής σου;

Ο ιδιότητες που σου χαρίζει ο Πλανήτης ανάλογα με την ημέρα γέννησής σου

Η μέρα που γεννήθηκες συνοδεύεται και από έναν Πλανήτη που σας χαρίζει πολλά…

Η Δευτέρα είναι ημέρα της Σελήνης

Εσείς που έχετε γεννηθεί Δευτέρα, ανοίγετε φύλλο μπακλαβά με χάρη και ευχέρεια που θα τη ζήλευαν 10 ζαχαροπλάστες. Είστε κυκλοθυμικοί και τους περισσότερους από εσάς τους έχουν απειλήσει πάνω από μία φορές ότι θα σας ανοίξουν το κεφάλι, εαν πατήσετε τα κλάματα επειδή σας αγριοκοίταξε ο περιπτεράς.

Η Τρίτη είναι ημέρα του Άρη

Ατρόμητοι και ανεξάρτητοι από τη φύση σας, είστε φυσικοί τσαμπουκάδες και η ενέργεια σας τρέχει από τα μπατζάκια. Εάν γεννηθήκατε Τρίτη, κάντε μας τη χάρη και τρέχετε το τετράγωνο 5 φορές πριν τα ραντεβού μας, διότι μας σπάτε τα νεύρα με την υπερχειλισμένη αδρεναλίνη σας.

Η Τετάρτη είναι ημέρα του Ερμή
Όσοι γεννηθήκατε Τετάρτη, είστε επικοινωνιακοί, εύστροφοι και φιλομαθείς. «Γλώσσα δε βάζετε μέσα σας» και όταν ήσασταν μικρά, μας πρήζατε με τις εκατοντάδες ερωτήσεις σας. Τώρα που μεγαλώσατε, αποκτήσατε 3 βασικές γνώσεις και μας ζαλίζετε τον έρωτα με τις παρατηρήσεις σας.

Η Πέμπτη είναι ημέρα του Δία
Υπάρχει μια ωραιότατη νεοελληνική λέξη που περιγράφει άψογα την κατάστασή σας, αλλά το… comme il faut επίπεδο αυτής της στήλης, δε μου επιτρέπει να την επαναλάβω. Είστε τυχεροί όσοι γεννηθήκατε Πέμπτη, …extra large τύποι, που δε χρειάζονται να προσπαθήσουν πολύ και μας τη σπάτε αφάνταστα. Να συνεχίσω;;;

Η Παρασκευή είναι ημέρα της Αφροδίτης

Την αίσθηση του ωραίου, την έχετε γιατί γεννηθήκατε Παρασκευή. Καλλιτεχνικές τάσεις, έχετε. Πιτυρίδα, έχετε; Αν ναι, τιναχτείτε: φαίνεται. Προσοχή, μην γίνετε ναρκισσιστές και μας χαλάσετε την καλή εντύπωση που έχουμε για εσάς.

Το Σάββατο είναι ημέρα του Κρόνου

Βρε γουρλήδες! Βρε ατιμούλια! Γιατί έχετε βγάλει όνομα στην πιάτσα; Επειδή είστε παιδιά του ελέγχου και του προγραμματισμού. Επειδή σε αντίθεση με τους Πεμπτογεννημένους, που είναι οκνηροί και τυχεροί, εσείς είστε παιδιά του μόχθου και του πόθου που γεννηθήκατε Σάββατο!

Την Κυριακή είναι Ημέρα του Ήλιου

Μα από πού να σας πρωτοπιάσω εσάς, λαμπερά παιδιά της Κυριακής; Έχετε αυτοπεποίθηση, θάρρος και γοητεία. Το να έχετε γεννηθεί τέτοια μέρα, συγκρίνεται μόνο με τα Λιοντάρια (μεγάλη η χάρη τους και η χαίτη τους).

πηγή : astrology.gr

Πηγή
https://www.truelife.gr/poso-tycheri-mera-gennisis-soy-mathe-tin-apantisi/