Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Προσοχή! Οι κανόνες που πρέπει να ξέρεις αν έχεις skinny σωματότυπο

Αν ο σωματότυπός σου είναι skinny είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβεις ποια στιλ και ρούχα ταιριάζουν καλύτερα πάνω σου. Μπορεί να θέλεις να υιοθετείς τις τάσεις αλλά υπάρχουν κάποια βασικά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

Ποια φορέματα, μπλουζάκια και παντελόνια ταιριάζουν σε έναν skinny σωματότυπο;

Τα ρούχα που έχουν όγκο είναι συχνά καλή επιλογή. Τα balloon φορέματα, τα bootleg jeans, τα puffy sleeves tops είναι καλές λύσεις καθώς θα προσθέσουν όγκο σε κάποια σημεία του σώματός σου και θα αναδείξουν κάποια άλλα.

L&L tip:
Το γεγονός ότι είσαι skinny δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να κρύβεις την αδύνατη σιλουέτα σου και να της προσθέτεις πάντα όγκο. Μπορείς να αναδείξεις τα λεπτά πόδια σου με ένα skinny παντελόνι ή τζιν προσθέτοντας όγκο στο πάνω μέρος του σώματός σου Επίσης θα ήταν ωραίο να συνδυάσεις ένα στενό μπλουζάκι με μια φούστα σε A γραμμή ή με ένα baggy παντελόνι.

Όσον αφορά τα υφάσματα τα μάλλινα είναι ιδανικά για να δείχνεις πιο «γεμάτη» ενώ τα υφάσματα με ελαστικότητα θα δείξουν το σώμα σου όπως ακριβώς είναι. Διάλεξε οριζόντιες ρίγες για κάποια ρούχα σου και απέφυγε τα μαύρα ρούχα γιατί θα σε δείξουν ακόμα πιο αδύνατη.

Τέλος, στα αξεσουάρ θα πρέπει να επενδύσεις σε ζώνες, φαρδιές και λεπτές, οι οποίες θα δώσουν σχήμα στο σώμα σου καθώς θα αναδείξουν καλύτερα τη μέση σου.

Πηγή
https://www.limeandlife.com