Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Tα μυστικά για να δυναμώσεις τα αδύναμα νύχια

Φυσικά και τα νύχια σου παίζουν τεράστιο ρόλο στην συνολική εμφάνιση των χεριών σου αλλά ποια είναι άραγε τα μυστικά για να μην δείχνουν και κυρίως να μην είναι τα νύχια σου αδύναμα; Παρακάτω θα μάθεις με ποιους τρόπους μπορείς να τα δυναμώσεις και να κάνεις τα χέρια σου να δείχνουν ακόμη πιο όμορφα!


Τα νερά με προσοχή:
Στην περίπτωση που κάνεις δουλειές φυσικά και το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να φοράς γάντια για να μην εκθέτεις τα νύχια σου. Ακόμη καλό είναι τα νύχια σου να μην είναι στα νερά για πολλή ώρα ενώ από την άλλη καλό είναι να πίνεις πολύ νερό μιας και είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που κάνει καλό όχι μόνο στα νύχια αλλά και σε ολόκληρο το σώμα σου!

Κάνε τις κρέμα για τις παρανυχίδες την αγαπημένη σου:
Φυσικά και τα νύχια πολλές φορές τα ξεχνάς αφού προέχουν τα μαλλιά και το σώμα σου αν όμως κατορθώσεις να βάλεις την κρέμα για τις παρανυχίδες αλλά και την κρέμα χεριών στην καθημερινότητά σου τότε θα γίνει μέρος της ρουτίνας σου. Το βασικό εδώ είναι να καταλάβεις πως αν κρατήσεις ενυδατωμένα τα χέρια σου και απλώνεις το λαδάκι στις παρανυχίδες σου δεν θα χρειαστεί να τις αφαιρείς- κάτι το οποίο μπορεί να γίνει οδυνηρό αν δεν γίνει σωστά- αλλά να τι σπρώχνεις προς τα πίσω και θα τις κρατήσεις ενυδατωμένες.

Κοντά νύχια:
Αν τα νύχια σου είναι αδύναμα τότε είναι δύσκολο να είναι πολύ μακριά και καλά θα κάνεις να τα κρατήσεις σε ένα μήκος πιο κοντό αφού έτσι τα νύχια σου θα είναι λιγότερο επιρρεπή στο σπάσιμο μιας και οι άκρες είναι λιγότερο εκτεθειμένες. Πρόσεξε μόνο να λιμάρεις τα νύχια σου προς μια κατεύθυνση και να μην λιμάρεις μπρος και πίσω γιατί δεν αποκλείεται να δεις τα νύχια σου να σπάνε.

Πηγή
https://www.womenonly.gr/


Πηγή
https://www.healthloading.com